reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Przyszłe mamuśki z wątku o IUI

usg bioderek wyszło ok, na brzuszek dr karze na podawać biogaję, mam nadzieję że pomoże
załątwiłam nam prywarnie rehabilitację na 24.09 i państwowo na 27.09, zobaczę co nam powiedzą prywatnie i może państwowo już nie pójdziemy. Chciałabym jeszcze prywatnie iść na usg głowy żeby jak najszybciej to wszystko zrobić.
W przychodni dr podcięła mi skrzydła, stwierdziła że mała jest za blada i mamy znowu robić morfologię krwi :wściekła/y: znowu będą ją kłuć, no ile można , co pójdę do lekarza niby tylko na kontrolę to coś nam dokładają,
Dziś poprosiłam żeby tesciowa przyjechala do mnie mi pomoc, bo ciężko mi samej tak po lekarzach jezdzic zwlaszcza w taką pogodę

Ostatnia edycja:
reklama
To już wiem czemu patrzą na mnie jak na kosmitę jak przychodzę sama do lekarza :-) My chodzimy na zajęcia rehabilitacyjne metodą bobath. Generalnie jest tendencja do wysyłanie dzieci na rehabilitacje - my byliśmy u 3 lekarzy i każdy miał inne zdanie i inną metodę. Czeka nas jeszcze usg główki w czwartek i kontrola u neurologa z wynikami, potem usg serduszek i neonatolog i mam nadzieję, że będzie koniec wycieczek po lekarzach. Moje Kluski ważą już po 8 kg i coraz ciężej wyłazić mi z nimi na spacery.

Dziś będą wyniki morfologii :tak: cieszę się bo udało się mi załatwić usg główki i okulistę na przyszły tydzień także wszystko załatwię w przyszłym tygodniu. I kontrolę u neurologa będę miała dopiero 30.10,
Lilonka a wy z jakiego powodu chodzicie na rehabilitację?
My też w styczniu idziemy na usg serducha zobaczyć czy dziurka się zrosła, mam nadzieję że tak.
Widzę że was też targają po lekarzach, a ty z dwójką dzieci sama jeździsz, podziwiam, może gdybym była doświadczonym kierowcą bym była pewniejsza, a ja wstyd się przyznać ale dopiero raczkuję za kierownicą :sorry:
A Nataszka waży 5070g :-):-D cieszę się że rośnie po tym kiepskim początku :tak:
Pozostałe kobitki piszcie co u was

Dziewczyny pilnie potrzebuje się skontaktować z gnagna.
Czy któraś z was ma do niej nr telefonu?

Lilonka my od soboty zaczynamy rehabilitacje ale metoda vojta :-( Serce mi pęka, nie mogę spać ani jeść :-( Nie wiem jak to przeżyje... a przyczyna taka sama jak u Pełnej - Franuś układa się w litere C i ma słabsza prawa strone ciała

Ostatnia edycja:
No kurcze widzę że wszyscy mają problem z tą asymetrią, ja nie mam tel do gnagny, Sun a powiedz będziecie chodzić codziennie na ćwiczenia czy sami macie robić w domu?

morfologia małej wyszła ok :-)dr powiedziała że ma podwyższone jakieś eo....file czy coś i to może wskazywać że faktycznie ma jakąs alergie

Pelna na ta konkretna rehab. metodą vojta mamy chodzić w każda sobote, ale ja będę musiała z nim ćwiczyć (czego sobie nie wyobrażam bo dla dzieci jest to metoda drastyczna, dzieci nie płaczą a się drą :-( - możesz na youtube zobaczyć jak to wygląda) a w tygodniu bedziemy chodzić na coś takiego jak "poznawanie świata" ćwiczenia w grupie, czyli mój Franuś i jeszcze jedna rodzina z dzieckiem... ale dokładnie na czym to będzie polegało to nie wiem... dowiem się w przyszłym tygodniu

reklama
Do góry