reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Przyszłe mamuśki z wątku o IUI

reklama
Też mam :-) Maćka nie oszukasz :-) Avent, Lovi, Nuk, Canpol, TT, Mam - cala wystawka butelek. Do kompletu brakuje mi chyba tylko dr browna ;-) Ja się poddałam :-) tym bardziej że zaczęliśmy z niekapkami, a kaszkę w takim razie będziemy jeść łyżeczką. Nowa - a może spróbuj Olkowi zagęszczać swoje mleko kleikiem. Chociaż ja bardziej obstawiam, że ten typ tak ma i pozostaje Ci przeczekać.

Hej kobitki
na wątki ivf wyczytałam że Hope nie poszła na betę ( agentka) i Lindi walczy o drugiego bobaska :-)
Nowa jak tam przyszła wstręciucha czy robisz powtórkę testu? Moja @ chyba dziś przyjdzie bo coś mnie boli brzuch i jajniki, jak przyjdzie to znowu jakoś po 20 dniach, moze ja powinnam iśc do lekarza że tak często mam?
A Nataszka ostatnio daje mi popalić, jest strasznie marudna i płaczliwa, ciągle chce być na rękach i do tego muszę stać bo jak siadam to jest krzyk jakbym ją ze skóry obdzierała, nie wiem co jej się stało, jest tak od 3 dni, mam nadzieję że to jakiś przejściowy etap w jej życiu . A dziś mamy święto - emek wraca z pracy o 15 hahaha

Ktory to dzien cyklu u Hope?

Pelna mnie tez jajniki bardzo bola. Cos sie chyba rusza :) w grudniu moglabym juz sie starac, bo byloby zalecane 9 miesiecy, ale sama nie wiem ...

Dziewczyny pytanko.czy w 4-5 miesiacu wszystkie dzieci maja obowiazkowe drugie USG bioderek czy tylko te co mialy cos nie tak?
Pełna dzieki za info o Lindii i HOpe.
Hope ejj!!skad to znam tez sie tak balam ze nie chcialo mi sie robic zadnych testow.no ale spróbuj!!
Pełna dla Ciebie kalendarz:Zobacz załącznik 589568

Hej kobitki
na wątki ivf wyczytałam że Hope nie poszła na betę ( agentka) i Lindi walczy o drugiego bobaska :-)
Nowa jak tam przyszła wstręciucha czy robisz powtórkę testu? Moja @ chyba dziś przyjdzie bo coś mnie boli brzuch i jajniki, jak przyjdzie to znowu jakoś po 20 dniach, moze ja powinnam iśc do lekarza że tak często mam?
A Nataszka ostatnio daje mi popalić, jest strasznie marudna i płaczliwa, ciągle chce być na rękach i do tego muszę stać bo jak siadam to jest krzyk jakbym ją ze skóry obdzierała, nie wiem co jej się stało, jest tak od 3 dni, mam nadzieję że to jakiś przejściowy etap w jej życiu . A dziś mamy święto - emek wraca z pracy o 15 hahaha
A moj ostatnio ma duzo pracy.
Co do @ to nie przyszla. Nawet nie pomyslalam nad powyorzeniem testu moze faktycznie jutro zrobie raz jeszcze. a od czasu do czasu pobolewaja mnie jajniki.
Olka ostatnio tez duzo nosze, zabawkami zajmuje sie chwile i juz mu die nie chce. Najbardziej lubi na jie patrzec z mamusi raczek.
Hope i jak?

Ysia my nie musimy robić ponownie usg bioderek, babka powiedziała że jest w porządku i nie ma potrzeby kontroli
Nowa Nataszka ma tak że gdzieś do 15stej bawi się sama i jest grzeczna , a po 15stej jest strasznie marudna, nie może zasnąć i przez to płacze no i musze ją wtedy nosić, dziś dużo spała w dzień i jest trochę lepiej ale i tak nic jej się nie podoba :eek:
Nowa, Ysia zdaje relację z nowej butelki - Nataszce nie zrobiło różnicy że dostała smoczek z 3 dziurkami, ładnie wypiła, nie krztusiła się, tylko mleczko szybciej zniknęło z butli :-)
No a M jedno popołudnie spędził z nami i stwierdził że mnie podziwia i że on nie ma cierpliwości do dzieci :sorry:

Martwi mnie jeszcze jedna rzecz, wydaje nam się że mała jest coś chuda, nie mam jak sprawdzić czy przytyła bo nie mamy tu wagi, może urosła na długość stąd takie wrażenie, ale M znowu świruje czy ona dostatecznie się najada z mojego cyca

M tez nie musimy isc na kolejne usg bioderek.
Nataszka ladnie pije z butli to i roznicy jej nie zrobilo czy sa 3 czy 1 dziurka.

Pelna pojdziesz na szczepienie to zobaczysz czy dobrze przybiera. Narazie nie mzrtwcie sie na zapas.

reklama
Ysia - u nas ta kontrola jest w standardzie. My, jako że u Maćka nie było do końca super, mieliśmy 3 kontrole, ostatnią w sierpniu jak młodzi mieli 4 miesiące. Teraz mamy się zgłosić jak będzie 1, 5 roczku.
Dziś zaliczyliśmy kardiologa i poradnje wcześniakową i z obu nas wypisali :-) jupi jeszcze tylko neurolog i okulista i koniec szwendania się po lekarzach :-)

Do góry