kwiatuszekq20
Fanka BB :)
moja siostra chwalila sobie aventa ten o kształcie piersi mowila ze super mala z niej piła
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A moj ostatnio ma duzo pracy.Hej kobitki
na wątki ivf wyczytałam że Hope nie poszła na betę ( agentka) i Lindi walczy o drugiego bobaska :-)
Nowa jak tam przyszła wstręciucha czy robisz powtórkę testu? Moja @ chyba dziś przyjdzie bo coś mnie boli brzuch i jajniki, jak przyjdzie to znowu jakoś po 20 dniach, moze ja powinnam iśc do lekarza że tak często mam?
A Nataszka ostatnio daje mi popalić, jest strasznie marudna i płaczliwa, ciągle chce być na rękach i do tego muszę stać bo jak siadam to jest krzyk jakbym ją ze skóry obdzierała, nie wiem co jej się stało, jest tak od 3 dni, mam nadzieję że to jakiś przejściowy etap w jej życiu . A dziś mamy święto - emek wraca z pracy o 15 hahaha