Dzieki Tobie przypomnialo mi sie, ze mam 3 butelki lovi z gratisow. To dzisiaj ta zastosuje.nowa a kup zwykłą najzwyklejszą butelkę... a wiesz co przypomniało mi się jeszcze że z lovi butelki byly spoko
reklama
pełna_nadziei83
Fanka BB :)
Ale sąsiad rośnie jak na drożdżach :-) I chyba ulubiona koszulka taty 
Nowa moja ostatnio tez odrzuciła butelkę medeli, jak była malutka to jej odpowiadała, ale teraz juz nie,
butelkę tommy teepee to nie chciała od początku, a teraz daję jej aventa natural, chyba z gratisów ją mam i nie marudzi
W ogóle to wyczytałam wczoraj że ciągle jej daję smoczek z butelki dla noworodków
normalnie wychowuję to dziecko metoda prób i błędów
zamówiłam już większa butlę i smoczek dla 3+
Błonka jak długo sie staraliście o druga dzidzię?

Nowa moja ostatnio tez odrzuciła butelkę medeli, jak była malutka to jej odpowiadała, ale teraz juz nie,
butelkę tommy teepee to nie chciała od początku, a teraz daję jej aventa natural, chyba z gratisów ją mam i nie marudzi

Błonka jak długo sie staraliście o druga dzidzię?
Ostatnia edycja:
Plna chyba kazda z nas na pierwszym dziecku stosuje metode prob i bledow. Te butelki lovi tez mam dla 0+ a on juz za tydzien bedzie mial 4 miesiace
wiec powinien miec 3+ . Olek rosnie chyba tak na tych nocnych karmieniach. Dzisiaj kupilismy mu grajace zabawki bo bidulek nie mial nic co wydaje odglosy. I dziecko szczesliwe. 
Wlasnie Blonka jak dlugo sie staraliscie?;-)

Wlasnie Blonka jak dlugo sie staraliscie?;-)
pełna_nadziei83
Nowa tylko się obawiam o te butelki 3+, bo wyczytałam ze te dla noworodków mają jedną dziurkę a te 3+ to aż 3 dziurki
ciekawe czy się dzieci nie podławią, bo są jeszcze 1+ z dwiema dziurkami
My mamy na macie jedną grającą zabawkę, taką nad głową jak lezy ba plecach i można ją przesunąć na dół jak dziecko leży na brzuszku i w zasadzie na tej macie to tylko ta zabawką ją interesuje, inne nie istnieją
Masz rację że mały rośnie na tych nocnych karmieniach
to już wiem czemu moja taka chuda 

My mamy na macie jedną grającą zabawkę, taką nad głową jak lezy ba plecach i można ją przesunąć na dół jak dziecko leży na brzuszku i w zasadzie na tej macie to tylko ta zabawką ją interesuje, inne nie istnieją

Masz rację że mały rośnie na tych nocnych karmieniach

pełna_nadziei83
może on mysli że smoczek to gryzaczek :-) moja jak nie chce butli to robi takie odruchy jakby miała zwymiotować 
A mnie jeszcze zastanawia to że jak jej podaję wodę to ją wypije, a po chwili całą zwraca, herbatkę nie , tylko wodę

A mnie jeszcze zastanawia to że jak jej podaję wodę to ją wypije, a po chwili całą zwraca, herbatkę nie , tylko wodę
Ale jak to zwraca, ma odruch wymiotny i z brzuszka jej to wylatuje czy z buzi wypluwa? Jaka wode jej dajesz?może on mysli że smoczek to gryzaczek :-) moja jak nie chce butli to robi takie odruchy jakby miała zwymiotować
lilonka
Smerfikowa mama
Nowa - jak bym czytała o moim Maćku - wypisz, wymaluj :-) i dzięki niemu mam w domu niezłą kolekcję butelek :-) a i tak żadna do końca nie pasi :-) Może po prostu chłopy tak mają ;-) Mój mąż się śmieje, że on też wolałby ssać cycka niż jakiś silikon. Ja podawałam swoje odciągane mleko - i też nie bardzo działa. Generalnie odpuściłam butelkowanie - ładnie mi jedzą łyżeczką i próbują pić z niekapków, więc nie ma sensu męczyć i siebie i dziecka.
No pięknego mamy młodego kibica :-) tylko reprezentacja do kitu ;-)
No pięknego mamy młodego kibica :-) tylko reprezentacja do kitu ;-)
lilonka
Smerfikowa mama
A i zapomniałam napisać - my wczoraj zaliczyliśmy pierwszy basen :-) młodzieży zadowolona z kąpieli w dużej wannie, Maciek aż piszczał z radości. Jak tfu tfu nic się nie przyplącze będziemy chodzić na te zajęcia - bo to w ramach rehabilitacji. Szkoda tylko że to co 2 tygodnie.
reklama
ysia007
Hej,
Nowa super chlopaczek I pieknie rosnie.dziewczyny ja juz z tymi smoczkami do butelek nic nie wiem;-) sama sie zastanawiam jaki podac.
Kwiatuszku snilas mi sie ze mialas wysoka bete.
Hope uwierz w dzieciatko zostanie z Toba!
Dla mnie ostatni ponad tydzien byl ciezki.emek mial takie zmiany ze bylam sama w nocy z mala, a Laura jak na zlosc poprzestawiala sie.pobudki co chwile od 3 rano co godz. Do tego co jakis czas wielki krZyk z niew.powodu.chodze nie przytomna,dopiero dzis troche wiecej pospalam bo emek zajal sie mala nad ranem.
Jestesmy po szczepieniu I mam tez klocusia 6450g wazy sobie mloda
Nowa super chlopaczek I pieknie rosnie.dziewczyny ja juz z tymi smoczkami do butelek nic nie wiem;-) sama sie zastanawiam jaki podac.
Kwiatuszku snilas mi sie ze mialas wysoka bete.
Hope uwierz w dzieciatko zostanie z Toba!
Dla mnie ostatni ponad tydzien byl ciezki.emek mial takie zmiany ze bylam sama w nocy z mala, a Laura jak na zlosc poprzestawiala sie.pobudki co chwile od 3 rano co godz. Do tego co jakis czas wielki krZyk z niew.powodu.chodze nie przytomna,dopiero dzis troche wiecej pospalam bo emek zajal sie mala nad ranem.
Jestesmy po szczepieniu I mam tez klocusia 6450g wazy sobie mloda
Podziel się: