reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Przyszłe mamuśki z wątku o IUI

pełna, lilonka gratuluję
biggrin.gif.pagespeed.ce.jYY3-3XSUx.gif
to już poważny staż
wink2.gif.pagespeed.ce.fmosKM3Vqe.gif

Nam w październiku minęło 5 lat, a i tak nie wiem kiedy to minęło

A Majeczka jutro kończy 8 miesięcy :-)
U mnie nadal pobudkowo i nie widzę nadziei na lepiej - chyba się powoli do tego przyzwyczajam

A z okazji nadchodzących świąt życzę Wam wszystkim kochane mamuśki dużo zdrowia dla Was, Waszych połówek i przede wszystkim kochanych dzieciątek

A starającym się upragnionej ciąży i dzieciątek w przyszłym roku. Błonka już jest drugi raz w ciąży, ciekawe która z nas będzie następna?

reklama
Dziewczyny ja również życzę Wam pięknych i spokojnych Świąt, mamuśkom przespanych nocy, dużo zdrówka dla dzieciaczków, ciężarnym spokojnej ciąży i lekkiego porodu, a staraczkom oczywiście upragnionej ciąży, i wszystkim spełnienia marzeń :tak:
Agusiaks ja też jestem ciekawa która będzie następna, mam przeczucie że Gnagna albo Nowa ;-)

Pełna nigdy nic nie wiadomo, moze drugi raz bedziemy razem z brzuszkami chodzic? :-D Ja dziewczyny mam teraz tak, ze chcialabym i boje sie :-D
Agusiaks a mala pije mm ? Czy nadal tylko na piersi? Bo mi Olek zaczyna pjc mm, do usypiania dostaje piers i mm zawsze wypije z 40 ml, a dzisiaj az 60 i ladnie usnal. W nocy daje tylko piers budzi sie co 2 , 2, 5 godz. Chociaz czasami nawet i 4 przespi.
Zycze wszystkim zdrowych, spokojnych swiat. Jak najwiecej spokoju dla mam, dla ciezarowek nudnej ciazy, dla starajacych sie jak najszybciej spelnienia tego wielkiego marzenia.

Święta, święta i po świętach...
Ale tu nadal cisza...

nowa nie daję małej mm tylko cycuś, ale próbowałam z kaszką na noc i niewiele to pomogło. Choć wczoraj chyba z okazji Świąt jak zasnęła o 21 to pospała do 1 czyli spała aż 4 godziny, ale potem pobudki co 2 godziny ;-)
lilonka śliczne te Twoje świąteczne smerfy :tak: A jak u Ciebie z nockami?
pełna może akurat pierwsza w ciążę zajdzie ta która najmniej to planuje :-D
Ja myślę dokładnie jak nowa: "i chciałabym i boję się" :tak:

Dziewczyny czas rozkręcić forum poświątecznie, a przedsylwestrowo:-D
Agusiaks Olkowi teraz kupiłam mm Hippa i też pije więc u mnie chyba problem się rozwiązał sam w momencie wprowadzania nowych pokarmów. Widocznie posmakował nowych smaków i mm również zaakceptował. Teraz na usypianie dostaje mm i pierś. W nocy jestem leniwa i nie chce mi się wstawać więc jest tylko pierś ale już obmyślam plan żeby wprowadzić mm.
Pełna jak chrzciny Nataszki? Ślicznie wyglądałaś :-)
Lilonka szkraby masz przecudowne !:tak:
Gna my może w przyszłym roku powrócimy do nart, a teraz to tylko Ci zazdroszczę :-)

Faktycznie tu cisza :sorry2:
Nowa dziękuję :-) Z chrzcin jestem bardzo zadowolona, a właściwie z Nataszki, nie spała na mszy ale była grzeczniutka, a w czasie chrztu zaczepiała księdza, raz złapała go za rękę jak chciał zrobić znak krzyża a drugim razem za rękaw od sutanny i puścić nie chciała :-pna koniec mszy zaczęła płakać z głodu i nakarmiłam ja w kościele :sorry2: a na imprezce spała od 15 do 18, a potem się obudziła i przekazywana z rak do rąk pozowała z każdym do zdjęć i puszczała usmiechy, także grzeczniutkie dziecko :tak: A ze spaniem sie poprawiło, zasypia po 20stej, ale ktoś musi z nią od razu spać, bo sie budzi, także przez tydzień była moja mama to z nią się kładła, a my mieliśmy wieczór dla siebie, a wczoraj już ja musiałam iść spać po 20stej :szok: W ogóle bardzo wypoczęłam jak byli moi rodzice i zajmowali się mała, ale teraz powrót do rzeczywistości :-)
Jak spędzacie Sylwka? My jedziemy do teściów i szwagra. Co do jedzonka to moja lubi tylko owoce - jabłka, gruszki, jadódki, banan, troszkę warzywek przemycam, ale ciężko jej jej przełknąć.
Wszystkiego najlepszego dla Oleczka z okazji pół roku :-D:-) Niech rośnie duży i zdrowy :tak:
Co do ciąży to Nowa ja chętnie znowu wspólnie pociążuję haha. Ja bym chciała, ale tak najlepiej to dopiero latem zajść, tylko wiadomo jak to u nas z planowaniem, nie mamy nic do gadania bo i tak szybko się nie uda, teraz jeszcze za wcześnie, bo mała jest za malutka i ją trzeba jeszcze troszkę ponosić, no i chyba zbyt zmęczona jestem żeby jeszcze obciążać organizm ciążą

Ostatnia edycja:
No tak Olek dzisiaj 6 miesięcy, szok jak ten czas leci. My Sylwester oczywiście domowo :-D
A w kościele to karmiłaś piersią czy butelką ? :-) Jednak Nataszka to super grzeczna dziewczynka:-D

reklama
butlą karmiłam :-) Ale tam ciepło było w tej bocznej kaplicy, wszystkie dzieci bez kurtek, a jedna dziewczynka miała chyba z 9 miesięcy, ale fajna była, taki pulpecik :-D
Jakoś wczoraj i dziś mam zmęczenie materiału, nie mam siły ruszyć palcem :baffled:

Do góry