Emi87
Aktywna w BB
Lilonka - Maciuś przystojniak a Zuzia śliczna dziewczynka
kochane dzieciaczki 

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
hej!!
super , ze jest nowy wątek.:-) ja tak z biegu przed praca chcialam sie pochwalic moja dzidzia
w pracy juz doczytam Wasze posty po troche ich natworzyłyście
Zobacz załącznik 524355
Błoneczko - Zosia jak zwykle slodziachna :-)
Gnagna - ja już w 23 tygodniu mam chyba większy brzuch od Ciebie, więc pewnie niedługo będę robiła za dyżurnego wieloryba
Zobacz załącznik 524317
Sun7 każdy poród ma swoje plusy i minusy, sn boli poki nie urodzisz, potem boli duzo mniej, i sa problemy z siadaniem, ale po cc wydaje mi się dziewczyny na oddziale wyglądały gorzej, jedna tylko smigala w 3 dobie, mowila ze boli, ale zagryza wargi i sie rusza. porod przy cc nie boli, za to boli jak się skończy no i czujesz jednak ta niemoc przy zajmowaniu się dzieckiem.. ale to kwestia indywidualna każdego... ja po tych 9 h mialam juz parte, ktore bolaly mniej, ale rozwarcia nie bylo, a szkoda bo mialam juz wszystko za soba prawie :-(
...