reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Przyszłe mamuśki z wątku o IUI

Sun aż się boje myśleć o tym co nas czeka, a Franuś mocno się w to C wygina?

Pelna no według mnie to odrobine jest skrzywiony... czasami nawet tego wcale nie widać... ale lekarz zalecił rehabilitacje... boję się tego bardzo i tak jak wyżej napisałam nie mogę jeść, spać... ciągle chce mi się płakać i bardzo boję się tej soboty...
Ja wien, że to dla jego dobra ale gdy będzie się tak darł jak te dzieci na youtube to zapewne będę kazała zakończyć w tym dniu rehabilitacje... po prostu tego nie zniose :-(

reklama
Sun - ja z Vojtą wytrzymałam tydzień - więcej nie dałam rady - byliśmy jescze u 2 lekarzy i stwierdzili że ta asymetria Zuzkowa jest delikatna, a Vojta to metoda już przy poważnych zaburzeniach neurologicznych. My chodzimy na bobath i to jest w formie zabawy - wyciąganie rączek do zabawek z masowaniem, zabawy z piłką. Generalnie młode są przy tym uśmiechnięte i zadowolone. Sun jeśli to ma być dla Ciebie trauma to skonsultuj to tak jak my z innymi lekarzami. Ja jak usłyszłam że Vojta, to mi się słabo zrobiło, ale dla dobra dzieci postanowiłam że dam radę. Ale dałam tylko tydzień. Ale był jeden plus Vojty - po ćwiczeniach padały jak kaczki i spały minimum godzinę ;-)

Lilonko no ja spróbuje tej cholernej vojty Mamy zalecone też inne metody: kinezjoterapie (teraz w sobote na to idziemy i są to ćwiczenia w grupie) oraz sala poznawcza (tutaj tez grupowe) Wiesz spróbuje aby kiedyś nie pluc sobie w twarz że nic nie zrobiłam jak miałam taka możliwość.

Pełna nie martw się na zapas... Do wtorku już niedaleko. A wiesz im szybciej zobaczą córeczke tym lepiej... A co do okulisty to mieliśmy iść ale zapalenie minęło i nie musieliśmy iść tak że nie pomogę.

dziewczyny ja przesunęłam wizytę u rehabilitanta na poniedziałek na 10.30 :tak: bo we wtorek miałam być o 8.30 u nich, no ale to jest godzina kiedy malutka jeszcze śpi po nocy a pomyślałam że nie będę jej specjalnie wyciągać z wyrka szybciej bo potem na wizycie będzie strasznie rozdrażniona i jeszcze nieprawidłowo ją zdiagnozują :-)
mnie teraz bardziej martwi to badanie okulistyczne bo podobno wkładają igłę w oko i badają dno oka, przeraża mnie to, do tego nie dopytałam czemu nam zleciła to badanie i się trochę martwię czy czegoś nie podejrzewa :sorry:

reklama
Do góry