reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Przyszłe mamuśki z wątku o IUI

Dziewczyny, tak się tutaj zaczaiłam i akurat miałam okazję zobaczyć zdjęcia Waszych dzieciaczków
h080.gif
Ale te zdjęcia przypominają mi o co walczę i dodają mi energii do walki i tego potrzebowałam :tak:
Piękne są Wasze dzieciaczki, Ysi córcia ma taką piękną buźkę - i od razu widać że to dziewczynka, a Nataszka Pełnej - super oczka i też taka piękna laleczka :tak: No i piękna buźka Błonki :tak: masz piękną rodzinkę Błonka

Yoanna, Kasiulek dbajcie o siebie!!!
Paulina
n025.gif

h010.gif

Ostatnia edycja:
reklama
paulina no pamiętam że miałaś termin w moje urodziny, ale chyba dziś nie urodziłaś ;-)
Szybkiego porodu i daj znać
smerfetka kciuki trzymamy :-)
ysia śliczna Twoja Laura :tak:
błonka o Twoja Zosieńka. Dzięki za powtórne wstawienie zdjęcia :tak:
lilonka moja Majeczka nie taka kluska jak Twoje. Jeszcze nie ma 8 kg :-), a 3 są do 9 kg
Jeszcze nam została jedna paka 3, a potem już chyba przejdziemy na 4, ale jak córka mojej znajomej która ma 2 lata nosi 4 to jak ja to założę takie wielkie Majeczce :laugh2: Na razie 3 są w sam raz, a 4 to pewnie będą po pachy :-D

Paulina super że się odezwalaś, masz większe rozwarcie niż ja po 24 godzinach porodu haha :-)
Smerfeta czekamy tu nie Ciebie z otwartymi ramionami, to już niedługo :-D
Agusiaks wszystkiego najlepszego z okazji urodzin!!!

Dziewczyny a jak tam z waszymi powrotami do pracy?
Ciekawe co u Gnagny czy wróciła do pracy?

kwiatuszek tak się cieszę ze się udało, znowu były problemy że krwawiłaś? A kiedy testujesz kochana? trzymam mocno kciuki !!!
Witaj Justynka, gratuluję drugiej już ciąży !! Pierwsza też była po IUI? Jaki u was był problem?

Kochane a my w weekend podbijaliśmy Warszawę, jestem w szoku że udało się z niuńką, ona jest cudowna, praktycznie całe dnie poza domem, a ona nawet nie płakała :-) Także zwiedziliśmy Stare Miasto, stadion, Łazienki Królewskie no i obkupiliśmy całą rodzinkę w nowe ciuszki hihi Mam nadzieję że emek tez będzie miał wolny przyszły weekend i będziemy kontynuować zwiedzanie

reklama
Do góry