reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Przyszłe mamuśki z wątku o IUI

reklama
Hey :) Dziewczyny u mnie od niedzieli wiosna pelna para haha....jest cudownie prawie 20st na termometrze :-):-):-):-) dzisiaj rownie pieknie a ja kwitne w pracy haha...

Pelna jak dzisiaj nie przyjdzie to jutro pojde...hahaha...na dwoje babka wrozyla moze to ciaza a moze to przez leki wstrzymuje mi sie okres...ale opstatnio jak bralam lutunusa 3x1 (1tabl to 100mg) to w 10dpt przyszla ta franca....dzisiaj jest moj 12dpt....@ planowo wczoraj/dzisiaj....
Ja po prostu sie boje pojsc na krew i tyle...

Hope ale boisz się wkucia w żyłę? haha, żartuję :sorry: Oj więcej odwagi to wymaga to czekanie na @ niż pójście na betę :-);-)
Oby ta franca nie przylazła, jak przyjdzie to trzeba jej porządnie nakopać :angry:

reklama
Do góry