Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja ogolnie od poczayku planowalam wozek uzywany odkupic od kogos ze znajomych. Mimo ze to pierwsze dziecko to jakos nie mam checi wydawac 3-4 tys na nowy. Zwlaszcza ze gondola to sie prawie nie zuzywa a i tak w tych wozkach kilka w jednym najczesciej najbardziej sie zwraca uwage na gondole i kola (dla mnie musza byc duze pompowane bo sie wyprowadzam pod miasto). Potem jak wiekszosc doswiadczonych mam pisze okazuje sie ze spacerowka jest taka sobie i sie czesto po czasie dokupuje druga.Grama to fajnie, że tak możesz sobie pozwolić na wyjazdyjak teraz masz +3 kg, to 10 nie powinnaś przekroczyć. No chyba że pod koniec Cię wodą napompuje.. ale jak woda to i po porodzie samo zejdzie
Muszę i ja się wybrać do tego rampersa w takim razie.
Mom to be to masz ciekawie[emoji14]tak Jaczewskiego jest bezpieczne. A coś może inne dziewczyny mówiły o porodach, coś słyszałaś ciekawego?[emoji14]Orientujecie się może czy można sobie zażyczyć znieczulenie (zzo)chociażby dopłacając? Muszę lekarza swojego zapytać na następnej wizycie