Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ja ogolnie od poczayku planowalam wozek uzywany odkupic od kogos ze znajomych. Mimo ze to pierwsze dziecko to jakos nie mam checi wydawac 3-4 tys na nowy. Zwlaszcza ze gondola to sie prawie nie zuzywa a i tak w tych wozkach kilka w jednym najczesciej najbardziej sie zwraca uwage na gondole i kola (dla mnie musza byc duze pompowane bo sie wyprowadzam pod miasto). Potem jak wiekszosc doswiadczonych mam pisze okazuje sie ze spacerowka jest taka sobie i sie czesto po czasie dokupuje druga.Grama to fajnie, że tak możesz sobie pozwolić na wyjazdyjak teraz masz +3 kg, to 10 nie powinnaś przekroczyć. No chyba że pod koniec Cię wodą napompuje.. ale jak woda to i po porodzie samo zejdzie
Muszę i ja się wybrać do tego rampersa w takim razie.
Mom to be to masz ciekawie[emoji14]tak Jaczewskiego jest bezpieczne. A coś może inne dziewczyny mówiły o porodach, coś słyszałaś ciekawego?[emoji14]Orientujecie się może czy można sobie zażyczyć znieczulenie (zzo)chociażby dopłacając? Muszę lekarza swojego zapytać na następnej wizycie