reklama

przyszłe mamy Lublin

reklama
oj jak mnie przyjmowali to to samo było, i groźba leżenia na korytarzu też była, ale jakoś porozsadzali te baby :D no to dobrze że już się "zadomowiłaś" :p kurczę a czemu Cię tak długo trzymają? Czyżby dlatego, że fundusz zwraca szpitalowi pieniądze po 3 dobach pobytu pacjenta (a tak jest) czy mogą być jakieś powikłania po takim zastrzyku? ile osób na sali?

No pewnie że tyle trzymają bo NFZ po 3 dobach zwraca więc wszystkie głupoty idą z góry...a co do powikłań to pani mi nawet ulotkę zostawiła i nie widzę większych efektów ubocznych niż po wzięciu paracetamolu[emoji5]

ciekawe czy kiedys zmienia te 3 dni na nfz bo przeciez czasami brakuje miejsc i moze to by troche pomoglo?

kurcze cos nam sie pogoda w Lublinie popsula. Niby cieplo ale zeby jeszcze troche slonca wyszlo! Wybieram sie do znajomej na dzialke 15 km pod Lublinem i potrzebuje pogody w przyszlym tygodniu. Jak znacie jakies zaklecia to podrzuccie:)
a jak wasze planu urlopowe?

Żeby do czegoś dojść trzeba wyruszyć w droge!

reklama
O urlopie to ja już nie myślę... miałam być nad morzem w czerwcu, ale lekarz stwierdził miękka szyjkę i nie chciałam ryzykowac... teraz mi pozostaje bujać się w domu albo jechac na wies do rodziców, chociaż z tym też ciężko, bo 40 km już mi ciężko przejechać...;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry