reklama

przyszłe mamy Lublin

reklama
Mom to be współczuję :| mnie męczyła głowa w I trymestrze, lekarz pozwolił mi czasem stosować paracetamol, ale chyba tylko raz czy dwa użyłam jak już 2dni z rzędu mnie bolała. Oby Ci to minęło szybko..

Czesc! mozna dolaczyc? alez sie naszukalam zeby watek mam z Lublina odkryc!:) bo chyba sa 2 rozne watki i jeden byl prawie nieaktywny?
mam na imie Iza, mam 35 i czekam na pierwsze dziecko córcie Zosie ktora ma sie pojawic 6 grudnia.
Chcialabym poznac mamy z Lublina bo wśrod moich kolezanek nie ma ciezarowek juz (za stara jestem) i czuje sie samotna:)

cześć Grama/Iza :) fajnie, że nas odnalazłaś! ja też nie mam koleżanek w ciąży przez co czuje się samotna, tym bardziej że już nie pracuję a wszyscy inni są zajęci. Ja mam 26 lat i to również moje pierwsze dziecko :) teramin masz na grudzień ,ja na listopad. W którym tyg dokładnie jesteś? Myślałaś już o szpitalu, w którym chcesz rodzić?

reklama
cześć Grama/Iza :) fajnie, że nas odnalazłaś! ja też nie mam koleżanek w ciąży przez co czuje się samotna, tym bardziej że już nie pracuję a wszyscy inni są zajęci. Ja mam 26 lat i to również moje pierwsze dziecko :) teramin masz na grudzień ,ja na listopad. W którym tyg dokładnie jesteś? Myślałaś już o szpitalu, w którym chcesz rodzić?
No jasne ze myslalam!:) bede rodzila na Staszica bo mam z tego szpitala lekarke i do szkoly rodzenia sie zapisalam na Zbożowa a tam sa polozne ze Staszica i na badania usg tez tam chodze. a na koniec sie zabraknie miejsc na porodowce i pojade gdziekolwiek:) A Ty gdzie?

Żeby do czegoś dojść trzeba wyruszyć w droge!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry