reklama

przyszłe mamy Lublin

reklama
Aluśka ale już trochę masz to nie jest źle :) masz jeszcze trochę czasu. Ja mam podobnie jak Ty: trochę od siostry, od szwagierki, trochę kupię. Wózek w komisie lub olx, łóżeczko właśnie zamówię przez internet, sporo fajnych i tanich rzeczy w pepco widziałam. Raz weszłam do smyka z ciekawości.. ceny porażają

Chomik na olx jakiś czas temu udało mi się znaleźć kobitkę, która pajacyki w bardzo dobrym stanie ze Smyka (cool club) po 5 zł sprzedawała więc żal było nie skorzystać :rolleyes:

Ja dużo dostalam w prezencie od mojej mamy, ale wiem, że tego trzeba dość sporo, trochę też będę szukała używanego. Łóżeczko od ciotki i wanienke mam, a z wózkiem jeszcze nie wiem co zrobić, jak kupię nowy to taki za 800zl i nie wiem czy on będzie do końca dobry.

Aluśka za taką cenę brałabym w ciemno :p ewelinka sama niestety nie znam się na wózkach, to będzie mój pierwszy :p ja na pewno używany ale co i jak dokładnie jeszcze nie wiem..

hej Mom-to-be :) a po co taką globuline Ci podają? będziesz leżeć w szpitalu? :/ a wszystko oki z dzieckiem? :) jejku ja miesiąc po Tobie, jak mówisz że bliżej niż dalej to brzuch ze stresu mnie zabolał :p

reklama
Hejka
Ja dzisiaj zaliczyłam nie planowaną wizytę u gina by skontrolować wyniki i niestety jutro mam się zgłosić na wczasy do szpitala :confused: oby nie na długo:unsure:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry