reklama

przyszłe mamy Lublin

reklama
Świetnie że dołączyłaś:-) ja mam termin na początek października więc chyba pierwsza przez to przejdę....
a gdzie planujesz rodzic? z reszta mi sie wydaje ze w Lublinie to kazdy szpital ma tyle sami zwolennikow co przeciwnikow. no moze Lubartowska ma ogolnie gorsza opinie ale nie wiem czy slusznie, bo lezalam tam w zeszlym roku na gin-polozniczym i bylam mile zaskoczona podejsciem personelu. moze wnetrza brzydkie ale czyste i odmalowane. nie mialam tam nikogo znajomego a bardzo dobrze mnie tam traktowano.

a nie myslalyscie o jakims spotkaniu przy soczku? bo ja chyba bardziej lubie ludzi poznawac na zywo:)

Żeby do czegoś dojść trzeba wyruszyć w droge!

Iza ja planuję rodzić na Jaczewskiego, bo mam stamtąd lekarza :) Ale ja to mam takie podejście, że jakby mnie nie przyjęli to tragedii nie zrobię. Gdzieś urodzić muszę, liczy się tylko fachowa opieka :) a warunki to mnie tam będą w bólach mało obchodzić :p mąż będzie ze mną to ma czuwać nad lekarzami i położnymi! ile ludzi tyle opinii choć czasem jak posłucham znajomych to wydaje mi się, że oni mają oczekiwania co najmniej spa w 7 gwiazdkowym hotelu, więc nie dziwne że potem są rozczarowani :p

Iza ja planuję rodzić na Jaczewskiego, bo mam stamtąd lekarza :) Ale ja to mam takie podejście, że jakby mnie nie przyjęli to tragedii nie zrobię. Gdzieś urodzić muszę, liczy się tylko fachowa opieka :) a warunki to mnie tam będą w bólach mało obchodzić[emoji14]mąż będzie ze mną to ma czuwać nad lekarzami i położnymi! ile ludzi tyle opinii choć czasem jak posłucham znajomych to wydaje mi się, że oni mają oczekiwania co najmniej spa w 7 gwiazdkowym hotelu, więc nie dziwne że potem są rozczarowani :p
No 7 gwiazdek to nie ale 3 gwiazdki to wiesz... nawet by byla sklonna doplacic:) Jak wiadomo polski nfz nawet 2 gwiazdek nie oferuje. no chyba ze ktos ma spore znajomosci to moze trafi na pokoj dwuosobowy... a jak nie ma to 5-6 osob albo korytarz. no i nie wiem jak na jaczewskiego ale na staszica rodzi sie podobno w boksach (czyli 3 porody oddzielone parawanikami). nie jest to szczyt moich marzen ale jesli mala bedzie zdrowa i ja w miare to 3-4 dni i do domu. oby bylo szybko i bez komplikacji to olewam warunki lokalowe:)))

Ja też Jaczewski. Niestety tam podobnie jak na Staszica, w boksach się rodzi. Jest podobno jedna sala jednoosobowa ale raczej nie używana;)
pewnie ze nieuzywana:))) to tak jak w starym kawale "jeszcze ktos gotow pomyslec ze ta sala jest dla ciezarnych":))
dobra juz nie marudze! moze macie jakies fajne komisy namierzone dla dzieci? mam zamiar obskoczyc w przyszym tygodniu bo poluje na kolyske chicco next 2 me. no wbila ja sobie do glowy i nie chce wyjsc:)))

Grama moja szwagierka rodziła na Staszica, były boksy kotarkami aby oddzielone, 4 inne rodziły, ale szwagierka mówi że miała to w nosie, mogło być i 100 osób a ona tego "nie widziała" :)
Wiesz co fajny komis jest na ul. Koncertowej, 1 min drogi od Luxmedu, przy kościele koło ronda. Ja planuję tam wózki pojechać zobaczyć, bo jakiś czas temu mieli naprawdę fajne.
Jeśli chodzi o spotkanie na kawkę, to ja po lekkim poznaniu się tu, chętnie się z Wami spotkam jeśli ktoś będzie chciał.

Mom to be: jak pobyt w szpitalu? Opowiadaj!

reklama
Cześć! Przyjęta po 5 godzinach ale nie narzekam bo mam łóżko na sali a jak przyszłam to i korytarz był oblegany! Wbrew temu co się mówi uważam że personel jest w porządku [emoji5]

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry