reklama

przyszłe mamy Lublin

reklama
Mom-to-be fajnie, że też patrzysz na poród i szpital na Jaczewskiego pod tym samym kątem :) a do którego lekarza chodzisz, jeśli można wiedzieć? Zadowolona jesteś z prowadzenia ciąży?

Hm też mi czasami nudno i smutno.. bo przyjaciółki mam daleko w innych miastach, więc pozostaje nam kontakt tel. Ale wypełniam sobie czas jak tylko mogę: chodzę na basen regularnie, spaceruje, gotuję, czytam gazety, buszuję w necie :) czasami kogoś odwiedzę. W każdym razie jestem aktywna, co liczę że ułatwi poród :p tak twierdzi mój lekarz :)

chomik to że mam już dzieci to nie oznacza że tylko siedzę z nimi w domu :-pi je już zbytnio ogarniać nie trzeba :rofl2: ....poza tym teraz do południa nie ma ich w domu bo zapisałam je na "półkolonie" więc spokojnie mogę umówić ze znajomą na "kawkę":rolleyes2:albo zająć się czytaniem książki :rofl2:

Usg zaliczone pozytywnie z maluchem wszystko w porządku płeć się nie zmieniła :-p
ułożony głową w dół...waga 1800g :rolleyes:

a no to fajnie, że masz i dla siebie czas :) Cieszę się, że chłopisko zdrowy Ci rośnie :D szykuje się powolutku do wyjscia :p jeszcze tylko kilka tygodni!

A któraś z Was Dziewczyny uprawia jakiś sport? :)

Ostatnia edycja:
Chomik chodzę do dr Mierzyńskiego i jestem zadowolona póki co. To zdaje się być bardzo rozsądny człowiek, spokojny i opanowany:-) to dobrze bo ja jestem raczej trochę szalona i potrzebuje lekarza który mnie uspokoi[emoji5]

Mom - to- be oj to grunt, że trafiłaś. Ja też sobie cenię spokój i brak panikarstwa mojego lekarza plus podejście nowoczesne :)
Dziewczyny czy któraś z Was poleca jakiś fajny komis dziecięcy? Czy może całą wyprawkę kupujecie nową?

reklama
Chomik co do wyprawki to mi jeszcze dużo brakuje :unsure:
Wózek pewnie na olx wynajdę, łóżeczko i materac albo zamówię przez allegro albo podjadę do BabyFanta.

Część wyprawki kosmetycznej (nożyczki+cążki +pilniczek, szczotkę do włosów+grzebień, płyn do kąpieli,chusteczki nawilżane) już zakupiła w Rossmannie i podkłady poporodowe też dla siebie tam kupiłam:tak:
Plus jeszcze w Biedronce kupiłam młodemu ręczniczek z kapturkiem i kocyk z Kubusiem Puchatkiem:tak:

Co do ubranek to mam już ich trochę na 56 i 62...od znajomej ale też np. z ogłoszeń olx:tak:
Kaftanika nie mam żadnego i nie zamierzam ich kupować...a tak to głównie body z długim i krótkim rękawkiem, pajacyki i półśpiochy:tak:
Plus mam taki że moja siostra ma dwóch chłopaków i zapowiedziała ze co ładniejsze ubranka będzie dla mnie odkładać:rolleyes:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry