Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
chomik9911 skierowanie na te badania poprosiłam nie gina tylko swoją panią dr rodzinną i bezproblemowo mi je wypisała a warto je zrobić choćby dla świętego spokoju... Mom-to-be dzisiaj skończyłam 33 tydzień i jestem już 8dni w szpitalu
Wiem tyle że się wyniki zatrzymały ale nie wiem na jakim są poziomie teraz bo sobie wymyślili że nie będą mi na razie badań tych wykonywać...ostatnie pobranie krwi miałam we wtorek o 5.40...
ja dzis bylam na krzywej i prawie zemdlalam. tzn zemdlalabym na 100% ale mnie pielegniarka przydybala i zabrala do zabiegowego na lezanke. godzinke odlezalam i potem bylo juz lepiej chociaz caly dzien czuje sie conajmniej slabo
Grama witaj w klubie! ja też dziś byłam na krzywej cukrowej i prawie zemdlałam. 2h spędziłam na leżance i również czuję się dziś średnio, do tego ten upał :/ w domu cały dzień przesiedziałam/ przeleżałam.