Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Mam te same informacje ze szkolyW Lublinie jest to zakazane. Żadna położna nie ma prawa być na oddziale, poza własnym dyżurem - ja mam takie onfo. Ale z tego co pamiętam, chodziłaś do szkoły rodzenia? to tam zapytaj.
nadzieja umiera ostatnia. mi jak na czyms zlalezy to do konca licze ze cos sie zmieni i bedzie tak jak mi potrzeba.a no to nie ma możliwości innej , w szkole by nie kłamali![]()
Kciuki zacisniete. To juz finisz. Ja juz nie moge sie doczekac chociaz oczywiscie nie chcialabym przedwczesnej akcji.A ja dziewczynki od piątku lezę w szpitalu i czekam....jedyny pozytyw to to że wyjdę stąd z malutką :-)
super ! trzymam kciukiA ja dziewczynki od piątku lezę w szpitalu i czekam....jedyny pozytyw to to że wyjdę stąd z malutką :-)