Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
To jeszcze nazwa przychodni i pediatre podajDziewczyny ja chodziłam z młodszym do dr. Paśnikowskiej-Żaby w Luxmedzie. Mamy tam lekarza dla siebie i chcieliśmy spróbować. Pierwsze wrażenie ok, ale później dostanie się na wizytę graniczyło z cudem. Nie wiem jak z abonamentem przyjmuje, bo my mieliśmy normalnie na nfz, no i nie wzbudziła mojego zaufania jakoś. Wróciliśmy do starej przychodni gdzie starszy syn jest zapisany. Mamy normalnie przychodnie na nfz, a z pediatra mam dodatkowo kontakt telefoniczny, świątek, piątek mogę dzwonić do niej i zapytać co podać i ile ewentualnie mogę czekać zanim do przychodni mamy przyjść. Mimo że już nie mieszkam na Czechowie jeżdżę z dziećmi tam do przychodni.
![]()
![]()
Refundowane. Długo sie zastanawiałam ale jednak boję się tych skojarzonych. Straszne to było przezycie. Tak płakała że pierwszy raz łzy jej leciały. Ale już po wszystkim. Jeszcze teraz rotawirusy w 11 tyg.Jurczux czym szczepisz?
Przychodnia Nowy świat 5.W szkole rodzenia polecali mi z luxmedu pania o nazwisku Pasnikowska-Żaba. Ale osobiscie nie znam. Tez mam abonament wiec pewnie kiedys wyprobuje ale chce tez gdzies dziecko na nfz zapisac. ta Grendysz w ktorej przychodni przyjmuje?
Żeby do czegoś dojść trzeba wyruszyć w droge!