reklama

przyszłe mamy Lublin

reklama
No to o tej wiedziałam że jest płatna... Kurcze muszę się zastanowić, bo pewnie jak się zapłaci i pochodzi do tej szkoły rodzenia przy szpitalu to też inaczej położne będą takie osoby traktować, niż takie co przyjdą z zewnątrz. Ale to jednak parę złotych jest... Ja się jeszcze zastanawiam nad bezplatna, która jest na ul. Zbożowej.

Ja czytałam już chyba o wszystkich w mieście i większość i tak oferuje zwiedzanie oddziału w dowolnym szpitalu. Z tymi bezpłatnymi jest tylko jeden problem bo mają bardzo ograniczoną liczbę miejsc

Odzywam się w końcu ;)
zaczęłam chodzić do szkoły rodzenia do aktywnej mamy i wczoraj nam położna omówiła ranking porodówek wg niej, no i jaczewskiego wg niej jest prawie najgorszy, oprócz lubartowskiej...
Podobno przy pierwszym porodzie każdej kobiecie nacinają krocze, nie można w czasie porodu korzystać z prysznica, kobieta musi podczas parcia leżeć na plecach itd...
Nie wiem, może któraś z Was ma jakieś większe doświadczenie z tym szpitalem??

Witam

Ewelinka ja mam doświadczenie ze szpitalem na Kraśnickich:sorry: rodziłam tam dwa razy sn i w obu przypadkach byłam nacinana :unsure:

Co do szpitala na Lubartowskiej to znajoma rodziła w październiku 2015 i bardzo sobie chwaliła opiekę po porodzie:tak:

A znacie już płeć swoich brzuszkowych dzieci?
U mnie dwóch lekarzy stwierdziło że noszę synka pod serduchem :rolleyes:

Część kobietki. Sama postanowiłam w końcu się zarejestrować i trochę z Wami porozmawiać. Jestem przyszła mama, aktualnie 21tc, termin na 15listopada :) wraz z mężem oczekujemy córeczki, potwierdzone 2 razy przez naszego lekarza na 100%. Moja ciążę prowadzi dr Rutkowski z krasnickich i jestem bardzo zadowolona :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry