Hej dziewczyny, jestem tu nowa, aktualnie jestem w czwartej ciąży 1 poronienie, obecnie posiadam dwóch cudownych chłopców urodzonych przez CC. Teraz jestem w dużym zakłopotaniu bo nie wiadomo co będzie z obecną ciążą. Pierwsze USG miałam 26.04.25r był maluśki pęcherzyk bez zarodka gin powiedział że ciąża może się rozwinąć ale jest mniejsza od dnia ostatniej miesiączki tzn 27.03. Dnia 09.05 zaczęłam plamić brąz połączony z krwią pojechałam znowu do gin i znowu ta sama sytuacja pęcherzyk jest ale bez zarodka przepisał mi leki duphston, Acard, dopegyt, cyclonamine, mam też problemy z nadciśnieniem stąd też te leki na serce. Boje się że stracę tą ciążę, plamienia dopiero teraz ustają, ale nie wiem co będzie mam dużo obaw co do utrzymania ciąży.
reklama
A masz jego wymiar? Jak masz powyżej 25mm to raczej nic z tego nie będzie.
No i to, że w 6tc nie ma zarodka (zakładając, że 26.04 faktycznie gin widział pęcherzyk ciążowy), niestety też nie wróży dobrze. Ale różne rzeczy się zdarzają...
No i to, że w 6tc nie ma zarodka (zakładając, że 26.04 faktycznie gin widział pęcherzyk ciążowy), niestety też nie wróży dobrze. Ale różne rzeczy się zdarzają...
olka11135
Fanka BB :)
Niestety nie pamiętam jego wymiaru, byłam przerażona plamieniami.
Rozumiem, że jest pusty tzn nie ma też pęcherzyka żółtkowego?
reklama
Podziel się: