reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Pusty pęcherzyk

Mam wypis, ale dlaczego na forum mam udowadniać? Nie chcesz nie wierz.
Nie musisz, ale z drugiej strony tu też nikt nie musi doradzać.
A chodzi o to, że historia soę sypie w szczegółach, bo jakim cudem 4 dni po tym jak zeskrobali Ci całą wyściółkę macicy może Ci się zbliżać okres? No bez szans. Albo nie mialas łyżeczkowania albo coś tu nie halo.

reklama
Pisze to co powiedział mi dzisiaj gin na badaniu, i prosze nie sugerować że coś tutaj ściemniam, nie miałam żadnej kroplówki ani nie podali mi leków przeciwbólowych.
To albo kiepski ginekolog, ale Ty coś źle zrozumiałaś. Jest po prostu niemożliwe aby zaraz po łyżeczkowaniu zbliżał Ci się okres. I przez co cała Twoja historia jest mało prawdopodobna.

Ja 12 dni po miałam skrzepa w macicy .
Wyszedł po 4 dniach
Sex ok w zabezpieczeniu
Więc u ciebie szybko jak na okres
Byłam dziś na usg pęcherzyk ma 19mm więc zaraz będę mieć owulacje jak pęknie oczywiście .

Sama byłam w szoku jak to mi powiedział ale pisze to co usłyszałam, to już wiekowy lekarz na emeryturze. Ale czy to ma znaczenie🤷‍♀️

reklama
Ma o tyle, że dla mnie cała wizyta i reszta tego co powiedzial traci na wiarygodności.
No traci bo watpie że zaraz okres
Ja myślałam że nie będę mieć owulacji po poronieniu I zabiegu .
A o dziwo z tej samej strony.
U mnie edometrium cienkie wiec liczę że pęknie w ciągu 2 dni czyli za 13 dni okres .

Do góry