reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Pusty pęcherzyk

Prawda, choć moje pierwsze czyszczenie właśnie tak wyglądało, na żywca....ostatnie już spałam na szczęście i nic nie pamiętam z tego prócz przygotowania.

Jeśli będziesz się starać dalej, to przyjdz na wątek kresek jak zaczniecie starania, wszyscy się tam fajnie wspierają 😉
Na pewno będziemy się starać, trzeba poczekać ok 3-4 miesięcy

reklama
Hej dziewczyny, jestem właśnie po badaniu, gin stwierdził że wszystko jest w porządku podczas USG stwierdził że nie długo mam dostać miesiączkę, przepisał mi leki przeciwbólowe a jak mu powiedziałam że wszystko robili mi na żywca to odpowiedział że pewnie nie było anestezjologa, tylko czy przy takim „zabiegu” musi być obecny anestezjolog? I nie ma przeciwwskazań do kolejnych starań macica goi się prawidłowo.

Na pewno będziemy się starać, trzeba poczekać ok 3-4 miesięcy
Nie ma obecnie takich wskazań.
Hej dziewczyny, jestem właśnie po badaniu, gin stwierdził że wszystko jest w porządku podczas USG stwierdził że nie długo mam dostać miesiączkę, przepisał mi leki przeciwbólowe a jak mu powiedziałam że wszystko robili mi na żywca to odpowiedział że pewnie nie było anestezjologa, tylko czy przy takim „zabiegu” musi być obecny anestezjolog? I nie ma przeciwwskazań do kolejnych starań macica goi się prawidłowo.
No jak Cię znieczulają to musi być anestezjolog. Inna sprawa, że pewnie mogli po prostu poczekac aż będzie. Ja nie wiem, 2x mialam łyżeczkowanie nagle i to tak, że 10min i bylam na stole operacyjnym i nie było problemu z anestezjologiem. Ja bym po prostu nie wyraziła zgody na majstrowanie bez znieczulenia.

Oczywiście że musi być anestezjolog.
Mi też mówili o 4 miesiącach.
Mam poczekać do okresu i zobaczyć jak edometrium się odbudowało

Jesteś dopiero co po poronieniu to jakim cudem masz niedługo dostać miesiączkę? Coś mi się kompletnie nie klei ta Twoja historia. Może w tym szoku np nie zauważyłaś, że podłączyli Ci i podali kroplówkę z lekami.

Pisze to co powiedział mi dzisiaj gin na badaniu, i prosze nie sugerować że coś tutaj ściemniam, nie miałam żadnej kroplówki ani nie podali mi leków przeciwbólowych.

reklama
Do góry