Lady Loka
Fanka BB :)
I zaraz 26.04 mialas USG i było już coś widać?25.04
A na tym teście mialaś mocno wyraźną kreskę czy raczej bladziocha? Masz moze zdjęcie?
Bo trochę się to nie spina.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
I zaraz 26.04 mialas USG i było już coś widać?25.04
No to jak wyraźne to nie bardzo jest szansa na to, że ciąża jest młodsza niż z daty om. Raczej powiedziałabym, że starsza, bo beta musiala być koło 1000 tak wcześnie.Dwie kreski w sumie od razu wyszły i takie wyraźne
No to jak wyraźne to nie bardzo jest szansa na to, że ciąża jest młodsza niż z daty om. Raczej powiedziałabym, że starsza, bo beta musiala być koło 1000 tak wcześnie.
To nie nastawiałabym się, tylko nie wiem po do ten duphaston.
Nie stety nie .miałam duphaston przepisany po wizycie potwierdzenie że ciąża w macicy .Duphaston to hormon zmniejsza ryzyko poronienia
Nie stety nie .miałam duphaston przepisany po wizycie potwierdzenie że ciąża w macicy .
Po 2 tyg .był zarodek bez akcji serca .później doszło do indukcji poronienia .
.
Jeśli ciąża nie rokuje to nawet tony leków nie pomogą.
Magicznie nie będzie ok
Wiem czym jest duphaston. Ale on nie sprawi, że z nierokującej ciąży urodzi się dziecko. Nie wiesz czy gdyby nie on to już byś była "po wszystkim".Duphaston to hormon zmniejsza ryzyko poronienia
Duphaston to hormon zmniejsza ryzyko poronienia
Dziękuję za wsparcieWiem czym jest duphaston. Ale on nie sprawi, że z nierokującej ciąży urodzi się dziecko. Nie wiesz czy gdyby nie on to już byś była "po wszystkim".
Sztuczny progesteron cudu nie zrobi, jeśli faktycznie się ciąża nie rozwija to nie masz na to żadnego wpływu. To nie jest Twoja wina, czasami tak po prostu bywaDziękuję za wsparcie