trininlov
MAJOWA MAMA 06` Fan(ka)
Z Alusi jest mały śmieszek :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Wiem ze niektore z was mają od poczatku osobne pokoiki dla dzieci ale ja chciałam tak do roku zeby spał z nami w pokoju...Nie wiem jak to sie sprawdza i czy jest b. uciazliwe? Alek sie ostatnimi czasy czasem budzi z raz albo 2 w nocy i musze dac mu dac smoczek albo jak sie juz rozbudzi to chwile polulac ale to nawet nie o to chodzi tylko jakos tak dziwnie bo w dzien tez jak go wkładam do łozeczka to mam go cały czas na oku a on mnie:-) No ale i tak kiedys to nastapi wiec moze juz go przyzwyczajac...
A kiedy Wy planujecie? No i jak juz wyprowdzicie dzieci na swoje;-)
to w jakim łózeczku beda spały? Moja koleżanka przeprowdziła swoje roczne dziecko do jego pokoju i spał i spi nadal
malo ze sam to jeszcze ma normalne łóżko. Chyba bym sie bała ze spadnie
kurcze, porażka... musimy mieszkanie większe znaleźć
Ale nie nazekam bo niektorzy maja 1 pokoj i zyją...no i nie muszą dziecka przeprowadzac hehe;-) A tak serio to chyba sprubujemy go jednak przeniesc...jutro zaczynamy przemeblowanie...jak bedzie zle to go importujemy spowrotem