reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Pytania o opieke nad dzidzia?

A JA PRZY OBCINANIU KOZYSTAM Z POMOCY DRUGIEJ CZYLI KTOS DAJE JEJ BUTLE Z JEDZENIEM A JAK ONA JE TO JA OBCINAM WSZYSTKO CO ZDĄZE:-D

Oliveczka co do mycia to bardzo wazne bo nie tylko kal sie tam zbiera ale jeszcze inne resztki plynów i połozna pokazywala mi aby namoczyc rąbek wacika w letniej wodzie i delikatnie przecierac mi było wygodnie takimi szpatułkami dla niemowląt. Powodzenia.

reklama
A ja właśnie miałam się pytać o te paznokcie :tak: Ja juz na śpiąco nie obcinam, ale zaraz jak wstanie (jeszcze jest zaspana ;-)) i biorę ją na kolana i wydaję dziwne dźwięki, żeby ją zainteresować :-) Zazwyczaj mi się udaje, ale nie lubię tego robić.

Trini to jest taka wada łózeczka :baffled: na jakiś forum kiedyś wyczytałam że właśnie one farbują ...:dry:

trini współczuje a dopiero teraz zauwazylas ze farbuje??
sprobuj złozyc reklamacje przeciez mozna przez to duzo rzeczy zniszczyc :szok: :szok: :szok:

ja mam pytanie co do kupek ile Wasze dzieci robia dziennie kupek bo moj od kiedy chodzi non stop "oczywiscie za raczke bo sie boi puscic" :tak: robi nawet 7 !!!!!!!!!! dziennie normalnie az ide mu zbadac czy nie ma jakiegos wirusa mam nadzieje ze nie,
i ze to tylko jelitka musza sie przystosowac do zmiany....

Jak zaczela calkiem sama chodzic to okolo 3-4 ale takich malych poprostu a nie jak dawniej jedna wielka rano:)
Ale mis ie wydaje ze to tez dlatego ze dostala mimo tej alergi nowe papu...i ona wsumie ciagle cos je.

reklama
Do góry