reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pytania o opieke nad dzidzia?

dziewczyny, dostałyście" Poradnik żywienia małego dziecka" kaszkę i deser ? zastanawiam się czy tylko u nas w szpitalu była taka ankieta czy w każdym w polsce? Bo jak nie to można napisać na adres : serwis@nutricia.com.pl nr tel. 801 16 555

reklama
Też wypełniałam ankiety ale na razie nic nie dostałam :(, tylko wydzwaniają np. wczoraj namawiali mnie na ubezpieczenie spadkowe dziecka ::), jak do końca tyg nic nie dostanę to piszę do nich!

Ja u rąk obcinam paznokcie co 3 dni, ale u nóżek jeszcze nie obcinałam bo są krótkie, u was też?

reklama
Ewe ja tez dostalam ale nie pamietam czy ankiete wypelnialam kurcze bo bylamna wpol nieprzytomna:(ale adres brali...itakie tam...ciekawe czy cos dostaniemy....

Do góry