reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pytania o opieke nad dzidzia?

A moja dzis pobila samą siebie: zjadla o 20.30, potem kąpanko, troche jeszcze pobrykala i lulu. Wstala dopiero o 9.30 i wcale nie wydawala sie glodna ;) Wprawdzie w nocy chyba z 5 razy smoka wołała, ale lepsze to niz cala "impreza" z karmieniem :) Zreszta mezus do niej w nocy wstaje, ja go tylko budze i spie dalej.

reklama
WPANIALE,ZAZDROSZCZE TAKIEJ NOCKI
JA TO CHYBA SIE NIE DOCZEKAM PRZESPANEJ CALEJ NOCY
MOJA TEZ MUSI PAPUSIAC CO 4H,WCZORAJ OBUDZILA SIE SAM O 12.00 BO PRZEWAZNIEJ JA KARMIE NA SPIACO O TEJ PORZE,ALE ZJADAL 80ML I TO WSZYTKO,HMM..

No a+ t to chyba Twoja Alunia przebiła moją Natale.
Fajne takie spanie dziecka?? Mnie sie podoba tylko ze moja nie budzi sie w nocy i nic nie chce wiec nocka spokojna bez wstawania.

hehe, nie wkurzaj mnie heksa, bo Ci dziecko podmienie na moje ;) ;)
Dzis pospala 3 razy po pol godziny z czego w czasie snu co chwile sie budzila i marudzila :(

hehe, nie oddam za nic - zartuje przeciez ;) Chociaz czasem juz wychodze z siebie :( Jesli teraz ją jednak dziasla bola, a nic z nimi szczegolnego sie nie dzieje, to co bedzie potem? Wrr

reklama
A+Ta stosowalas jakies metody z tej plytki?
Ja niestety moja tez musze karmic znow w nocy ale tylko raz. teraz chodzi spac o 20 i wstaje o 6 lub 6.50...

Do góry