reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

raport medyczny- czyli nasze pociechy u lekarza

Nic dziwnego ze sie wkurzywal anihira, antybiotyk to chyba ostatecznosc zawsze mi sie tak wydawalo, a tu na katar

reklama
Nam też kazał przyjść zaraz po skończeniu roczku, ale pójdziemy troszkę później ;-) a szczepicie przy okazji na ospę - bo nas zachęcał :confused: a jedenj strony ospa to nie ciężka choroba, ale jak sobie przypomnę jak Paula była wysypana, a później dostała jeszcze półpaśca (to ten sam wirus) - brrrrr.... zastanawiam się...

a jedenj strony ospa to nie ciężka choroba, ale jak sobie przypomnę jak Paula była wysypana, a później dostała jeszcze półpaśca (to ten sam wirus) - brrrrr.... zastanawiam się...

Izakab - ja też myśle o szczepieniu przeciwko ospie, ale na 100% nie równocześnie z odrą-różyczką-świnką.

Ja mam ostatnio same problemy zdrowotne z Franiem:(
Najpierw chore gardło 2 tygodnie , póżniej 4 dni spokoju i od tygodnia mały ma non stop biegunkę , byłam już u trzech lekarzy każdy stwierdził że to niby wirusówka że mały dobrze jest nawodniony i żeby nie panikować , ale jak to zrobić jak już 7 dzień i poprawy zbytniej to ja nie widzę !!!
Dostaje smecte , dicoflor no i jedzonko takie delikatniejsze macie może jakieś sugestie albo sposoby na taką biegunkę ,
dodam że mały był szczepiony na rotawirusy więc to chyba nie to .... Zastanawiam się czy na własną rękę nie zbadać mu kału mam dwa psy w domu a on teraz wiadomo non stop na podłodze może coś załapał , niby myje rączki jemu regularnie..

my na ospę nie szczepimy.
mysza a badaliście mocz Frania? moja starsza córka jak miała 4 miesiące dostała nagle biegunki i tez lekarze leczyli ją smectą, też mówili że jest dobrze nawodniona ale szybko zmieniłam lekarza i nowa lekarka kazała natychmiast zrobić badanie moczu i wyszły bakterie i leukocyty, dostała antybiotyk i wszystko minęło, po antybiotyku była jeszcze profilaktycznie na furaginie ale u nas potem okazało się że Oliwia ma częste zapalenia układu moczowego i wylądowaliśmy u nefrologa. Ale z biegiem wszystko jej ustąpiło.

reklama
Do góry