reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

raport medyczny- czyli nasze pociechy u lekarza

reklama
Dołączę się do tych trzymających kciuki .
Zmieńcie lekarza, moja Zuzia miała odparzoną pupę i z tego względu dostaliśmy skierowanie na badanie moczu i potem sama dawała nam na kontrolne badania prawie przez 2 lata co jakiś czas . Nie musiałam prosić to lekarka nam zlecała . A co dopiero jak maluch ma mieć operację to powinna ona być czujna , a ty nie powinnaś być zmuszona do zamartwiania się , czy wszystko oki , to ona niby jest lekarzem . Powodzenia.

Anihira - to wielkie kciuki żeby Kubuś miał tą operację terminowo.
trzymaj się cieplutko.
doprawdy - dodatkowe stresy Ci nie potrzebne, bo pewnie cały czas gdzieś tam w głowie ta operacja siedzi i się zamartwiasz.

Dzięki dziewczyny :-) Już zaczynam o tym myśleć coraz intensywniej :-( Ale muszę się przyzwyczaić niestety w ciągu 3 pierwszych lat czeka nas napewno jeszcze z jeden zabieg kosmetyczny a może i dwa

Ostatnia edycja:
anhirowspółczuję Kubusiowi! ale zobaczysz nie bedzie ani śladu:tak: A mały dzielnie wszystko zniesie!! Mam koleżankę po tych operacjach i nic nie widać :tak: To trzymam kciuki za Ciebie i Kubunia!!
A co do pediatry to może lepiej zmień! Ja wcześniej też do takiej chodziłam...a teraz mam fajnego lekarza i daje skierowania! A przede wszystkim jest miły i można go o wszystko zapytać!

A nie wiem czy pisałam... my po wizycie u kardiologa już jesteśmy i mała ma zarośniętą dziurkę !! I jest ZDROWA:-):-):-):-)

Kasiu - super wiadomość :-D
niby człowiek ma świadomość, że dzieciaczki często mogą mieś jakieś malutkie ubytki w przegrodzie, które się z wiekiem wypełniają.
tyle, że świadomość taka i tak jest wypierana przed poświadomy strach czy aby wszystko będzie dobrze.

reklama
Do góry