reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

raport medyczny- czyli nasze pociechy u lekarza

Wiecie z tą trzydniówką to jest skomplikowana sprawa. Ciężko trafić czy to jest właśnie to. A nie reagować odpowiednio to ogromne ryzyko. U maluszków choroba bardzo szybko postępuje jeżeli jest to coś groźnego. Lekarze sami nie potrafią stwierdzić czy to 3-dniówka czy coś innego:-(
Zdrówka życzę dzidziusiom!!!

reklama
Nie boicie się szczepić swoich dzieci tą szczepionką MMR? Tyle się ostatnio naczytałam o szczepieniach i powiązaniem MMR z autyzmem że mam mieszane myśli...A co Wy o tym sądzicie?

Nie było nas kilka dni bo jak zwykle się po specjalistach włóczymy:dry: Na szczęście wszystko jest OK;-)

Wiecie z tą trzydniówką to jest skomplikowana sprawa. Ciężko trafić czy to jest właśnie to. A nie reagować odpowiednio to ogromne ryzyko. U maluszków choroba bardzo szybko postępuje jeżeli jest to coś groźnego. Lekarze sami nie potrafią stwierdzić czy to 3-dniówka czy coś innego:-(
Zdrówka życzę dzidziusiom!!!
No właśnie, my na szczęście dziś dopiero popołudniu mieliśmy wizytę, bo tak by nas nie zdiagnozowali, gorączka, biegunka, innych objawów brak lekarka patrzy na gardło- czyste, osłuch też.....i w tym momencie patrzę za stetoskopem i mówię, pani doktor tu chyba zaczyna się wysypka, no i zdiagnozowana 3 dniówka, a biegunka od gorączki albo zębów, temperatura zaczęła spadać, tylko teraz wysypka i będzie ok.ale nocka była ciężka od2;30 do5 nie spaliśmy:-(więc zaraz mykam do łóżka...;-)
Zdrówka kochane Choruszki:tak:

kidy te chorubska się skończą :-(
my druga butelką dostaliśmy PULNEO i dajel walczymy z katarem

Pani doktor powiedziła, że dziecko trochę musi chorować bo inaczej nie wytworzy przeciwciał - to tak na pocieszenie. Ja już się martwię co będzie jak pójdzie do przedszkola :-:)-:)-(
Dzieci moich znajomych praktycznie nie chodzą - bo non stop chorują. A w przypadku rodzeństwa to wystarczy że jedno coś do domu przyniesie

A poza tym dostaliśmy suche plamy na brzuszku - płyn ZIAJA bąbelkami do kąpieli idzie w odstawkę wracamy do Oliatum + bepanthen do smarowania .

AsiaN a jak długo już macie tą biegunkę, bo u nas już trzeci dzień jest i zaczynam się martwić czy to na pewno od zębów:cool::cool: ale innych objawów nie ma:no:

AsiaN a jak długo już macie tą biegunkę, bo u nas już trzeci dzień jest i zaczynam się martwić czy to na pewno od zębów:cool::cool: ale innych objawów nie ma:no:
trzy dni, zahamowane smectą, ale my to mieliśmy b. wysoką gorączkę, ciągle 39,5, jak pojawiła się wysypka to gorączka zniknęła....

Takie akcje od rosołu?jeju...Młody je rosół co niedziele i nic sie nie dzieje...jesteś pewna że to nie jest jakis rota w łagodniejszej wersji albo jakaś 3dniówka??Kurcze daj znać co lekarz powie !!

reklama
Lucy - daj buziaki Piotrusiowi od forumowej ciotki i daj znać po wizycie !!! chociaż ja też myślę, że to raczej nie od rosołu... gdyby tylko kupka była luźna to tak, ale temperatura... nie obwiniaj siebie - jesteś wspaniała mamusią :tak:

Do góry