Ja też kupiłam Nutrition i jest troszkę lepiej ale jak wypije herbatke to przecież bez zagęszczacza i wtedy i tak wszystko z niej wylatuje jak obruci się na brzuch. Już nie wyrabiam się z praniem i suszeniem prześcieradeł.

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Problem zaczął się gdy miał 4 tygodnie. Harczał jakby miał katar i sporo ulewał, tez było czuć wymiotami. Do tego bóle brzuszka i mało kupki. Tyle że Kacper jest karmiony sztucznie. Przeszlismy ze zwyklego NAN na mleko NAN AR, lekarz przepisał mu Debridat plus kropelki BioGaia. Aktualnie Kacper ma niecałe 12 tygodni i od kilku dni na nowo karmiony jest zwykłym NANem . Debridat i kropelki bierze nadal, ale o ulewaniu i bólach brzuszka juz zapomnielismy
Lekarz kazał odstawić Debridat za tydzien. Kropelki ma brac nadal. Co do przeciągania to mój synek tez tak robi ;-) Po jedzeniu i jak sie przebudzi. Lekarz stwierdzil ze mam sie tym nie martwic. Sadze że Twojemu malenstwu tez wkrótce wszystko sie ureguluje. Mam nadzieje ze problem minie szybko i Twoja Niunia bedzie zdrowo rosła