reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

RELACJE PO USG

reklama
U mnie w mieszkanku właśnie kładziemy gres w kuchni i przdpokoju.
Mam nadzieję się wprowadzić w październiku.

Misia ja się bawię w ten remont już cały rok.
W zeszłym roku dwa tygodnie przed ślubem waliły się ściany a mąż był w szpitalu.
Zresztą ja jestem remontową kobietą po poprzednich właścicielach zostały tylko ściany i to nie wszystkie :laugh:

Czesc dziewczyny probuje juz kolejny raz wyslac zdjecie mojej fasolki ale mam problem z przepustowością łącza,moze jednak tym razem sie uda.Ostatnie usg mialam na poczatku lipca.DAWID(NATALIA)miał(a) wtedy 9 tyg i 3cm.W srode zobacze moje maleństwo znowu.Już nie moge sie doczekać.Mam nadzieje że wszystko bedzie dobrze,zwłaszcza że badanie to ma wykluczyć (OBY) zespół Dawna.Pozdrawiam Was serdecznie.

Hej mam pytanie jak uruchomić suwaczek???????
I jeszcze jedno co wiecie o negatywnym wpływie siedzenia przed monitorem bo mój mąż twierdzi że to szkodzi dziecku .JA myśle że on chce po prostu przegonić mnie aby samemu zasiąść przed komputerem.HA HA :

Hj aneta998 na stronie: https://www.babyboom.pl/forum2/index.php/topic,239.0.html znajdziesz dokladna instrukcje jak wstawic suwaczek.
Moja praca jest niestety zwiazana z siedzeniem przed komputerem, pocieszam sie tylko ze te najnowsze nie sa tak szkodliwe, choc na dobra sprawe nikt chyba tak do konca nie udowodnil tej szkodliwosci jezeli chodzi o rozwoj plodu? Nic to, ja staram sie robic przerwy, jak tylko moge.
A propos szkodliwosci, wczoraj mnie kolezanka powalila informacja, ze uzywanie perfum podczas ciazy, negatywnie wplywa na dziecko???? Mam nadzieje, ze to jakas wierutna bzdura, slyszalyscie cos podobnego?

reklama
ja jeszcze słyszałam to o lakierze do paznokci...

jest to chemia, ale nie przedostaje się do wnetrza naszego, a tym bardziej do łozyska - ale nie mam poparcia na moje słowa... to tak jak z farbowaniem włosów, nikt nie wie do końca

Do góry