reklama
To mi się bardzo podoba:
Fisher Price KARUZELA MISIE Z PROJEKTOREM PILOT GW (343722012) - Aukcje internetowe Allegro
ale skoro ma roczną gwarancę to poczekam...może jeszcze stanieje
Fisher Price KARUZELA MISIE Z PROJEKTOREM PILOT GW (343722012) - Aukcje internetowe Allegro
ale skoro ma roczną gwarancę to poczekam...może jeszcze stanieje
dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
ŚLICZNE BODY (62) - EWA (344610205) - Aukcje internetowe Allegro
ŚLICZNE BODY (62) - EWA (DINUŚ) (341873351) - Aukcje internetowe Allegro
ŚLICZNE ŚPIOSZKI (62) - EWA (341499148) - Aukcje internetowe Allegro
ŚLICZNE ŚPIOSZKI (56) - EWA (340484546) - Aukcje internetowe Allegro
ŚLICZNE BODY ROZPINANE KOPERTOWO (56) - EWA (340164162) - Aukcje internetowe Allegro
Dostałam trochę funduszy od rodziców dla dziecka i prawie całe wydałam na lekarza, badania, cisnieniomierz i inne rzeczy dla siebie. Miałam poczucie winy i trochę poszlałam![]()
Jestem ciekawa w jakich kolorach je kupilas???????//

to jest niska cenaTo mi się bardzo podoba:
ale skoro ma roczną gwarancę to poczekam...może jeszcze stanieje![]()

Agniesia25:)
Ja tez chcialam sie pochwalic pierwszysmi zakupami dla maluszka, bardzo sie ciesze ze sie na nie zdecydowalam.Kupilam 7 par bodow z krotki rekawkiem i 3 z dlugim, sa naprawde slodziutkie.Tak jak Ty Kaka wybralam neutralne kolory - wszystkie sa biale ze zwierzatkami a jedne z napisem I LOVE MY MUMMY.

dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
Ja tez chcialam sie pochwalic pierwszysmi zakupami dla maluszka, bardzo sie ciesze ze sie na nie zdecydowalam.Kupilam 7 par bodow z krotki rekawkiem i 3 z dlugim, sa naprawde slodziutkie.Tak jak Ty Kaka wybralam neutralne kolory - wszystkie sa biale ze zwierzatkami a jedne z napisem I LOVE MY MUMMY.![]()
Super zakup GRATULUJE
miauczus54
Fanka BB :)
Czesc dziewczyny
Przypadkowo zajrzalam na Wasz watek i postanowilam podzielic sie swoimi doswiadczeniami. Alanek jest moim pierwszym synkiem, takze wszelkie zakupy byly dla mnie nowoscia- w sumie kazdy swoj krok sprawdzalam w necie, co sie przyda a co nie...dzis korzystam z 2-miesiecznego doswiadczenia:-)
i tak- maluszek moj urodzil sie dlugosci 54 wiec pasowaly ciuszki 56- chociaz i tak okazaly sie obszerne co mnie zaskoczylo...wszyscy przed porodem doradzali mi abym kupowala rzeczy wieksze bo maly szybko rosnie- a tu okazalo sie, ze maly "topi sie" w 56 (dopiero dzis ma 62 a naprawde jest dosc duzy) Takze nie omijajcie dziewczyny malych rozmiarow.
W szpitalu najwygodniejsze byly cale rozpinane body- i tu polecam np. h&m (maja duze 56), fixoni, coolkids. ; dodatkowo spioszki, pajace rozpinane (i to najlepiej na 2 nozki). W sumie to nosil maly moj w szpitalu ( i naprawde lepiej zabrac wiecej- rozne rzeczy sie zdarzaja).
Oprocz ciuchow- recznik z kapturem, srodki do pielegnacji ( polecany Oilatum u malego wysuszal skore, a sprawdzil sie emolium-balsam i hipp do kapieli; patyczki zwykle,pieluchy tetrowe do wycierania,chustki do pupy, puder zwykly ) Oczywiscie do szpitala wzięlam duzo wiecej rzeczy, jednak tylko to co wymienilam mi sie przydalo.
Łózeczko kupilismy Glucka z szuflada i jestem bardzo zadowolona, karuzelki polecam z mocnymi kolorami- ja kupilam takie jasne misie i maly nie zwracam w ogole uwagi:/ ogolnie zabawki w mocnych kolorach- fajne sa Tiny Love - Soft Developmental Toys lub z firmy k's kids, no i u nas sprawdzily sie glosne grzechotki.
Odradzam rozki ze kompletami poscieli- u nas tragedia, taki sliczny a kompletnie nie funkcjonaly, lepszy okazal sie kocyk kwadratowy z ktorego robie rozek.
Dla kompletnie niedoswiadczonych (jak ja :-)) polecam "Co nieco o rozwoju dziecka" Zawitkowskiego.
A juz na spacerki i do domku- butelki avent, podgrzewacz, termosik.
Jesli macie jakies pyt- chetnie moge w miare mozliwosci pomoc, tu napisalam to co pamietam i co mam do dzis. Pozdrawiam
Przypadkowo zajrzalam na Wasz watek i postanowilam podzielic sie swoimi doswiadczeniami. Alanek jest moim pierwszym synkiem, takze wszelkie zakupy byly dla mnie nowoscia- w sumie kazdy swoj krok sprawdzalam w necie, co sie przyda a co nie...dzis korzystam z 2-miesiecznego doswiadczenia:-)
i tak- maluszek moj urodzil sie dlugosci 54 wiec pasowaly ciuszki 56- chociaz i tak okazaly sie obszerne co mnie zaskoczylo...wszyscy przed porodem doradzali mi abym kupowala rzeczy wieksze bo maly szybko rosnie- a tu okazalo sie, ze maly "topi sie" w 56 (dopiero dzis ma 62 a naprawde jest dosc duzy) Takze nie omijajcie dziewczyny malych rozmiarow.
W szpitalu najwygodniejsze byly cale rozpinane body- i tu polecam np. h&m (maja duze 56), fixoni, coolkids. ; dodatkowo spioszki, pajace rozpinane (i to najlepiej na 2 nozki). W sumie to nosil maly moj w szpitalu ( i naprawde lepiej zabrac wiecej- rozne rzeczy sie zdarzaja).
Oprocz ciuchow- recznik z kapturem, srodki do pielegnacji ( polecany Oilatum u malego wysuszal skore, a sprawdzil sie emolium-balsam i hipp do kapieli; patyczki zwykle,pieluchy tetrowe do wycierania,chustki do pupy, puder zwykly ) Oczywiscie do szpitala wzięlam duzo wiecej rzeczy, jednak tylko to co wymienilam mi sie przydalo.
Łózeczko kupilismy Glucka z szuflada i jestem bardzo zadowolona, karuzelki polecam z mocnymi kolorami- ja kupilam takie jasne misie i maly nie zwracam w ogole uwagi:/ ogolnie zabawki w mocnych kolorach- fajne sa Tiny Love - Soft Developmental Toys lub z firmy k's kids, no i u nas sprawdzily sie glosne grzechotki.
Odradzam rozki ze kompletami poscieli- u nas tragedia, taki sliczny a kompletnie nie funkcjonaly, lepszy okazal sie kocyk kwadratowy z ktorego robie rozek.
Dla kompletnie niedoswiadczonych (jak ja :-)) polecam "Co nieco o rozwoju dziecka" Zawitkowskiego.
A juz na spacerki i do domku- butelki avent, podgrzewacz, termosik.
Jesli macie jakies pyt- chetnie moge w miare mozliwosci pomoc, tu napisalam to co pamietam i co mam do dzis. Pozdrawiam
Miauczus dziekujemy za rady, napewno skorzystamy, bynajmniej ja bo im jestem w bardziej zaawansowanej ciazy tym bardziej uswiadamiam sobie ilu rzeczy nie wiem.Pozdrawiam goraco.:-)
reklama
krupka
Entuzjast(k)a
Dziewczynki, na naszych aukcjach (Stowarzyszenie Zawsze Jest Nadzieja) pojawiło się sporo ciuszków w rozm. 56-62. Zapraszam, moze znajdziecie cos dla swoich pociech, a przy okazji wspomozecie chore dzieciaczki :-)
Przedmioty użytkownika - Aukcje internetowe Allegro
Przedmioty użytkownika - Aukcje internetowe Allegro
Podziel się: