reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Robimy zakupy dla dzidziusia

reklama
Kurde dziewczyny az milo jest patrzec na takie slodkosci

MINISIA I PPAQTA sliczne te wasze ciuszki :-)

MAJECZKO juz spory arsenal masz heheh ja sie rozplynelam przy skarpetkach i kombinezoniku :-)

Jak was tak dzis poczytalam to chyba dzis biore M do lumpku i idziemy na jakies lowy :-)

No to obiecane wczorajsze łupy

Załączniki

• DSC03348.jpg
    DSC03348.jpg
    353,8 KB · Wyświetleń: 27
  • DSC03349.jpg
    DSC03349.jpg
    380,1 KB · Wyświetleń: 28
  • DSC03350.jpg
    DSC03350.jpg
    403 KB · Wyświetleń: 27
Czarna smakowite kaski znowy wyciagnęła z lumpka. Mi się wydaje, ze Tobie to już się w szafie nie mieszczą ciuszki dla Waszego Smerfika:)

Kaka tez tak myslałam ale jak wyciągnełam wczoraj ciuszki stwierdziłam ze mam prawie zero:szok::szok::szok::szok::szok: Mam 5 bluz 3 pary spodni, 2 x ogrodniczki, 2x pajacyk, 2 dresiki. 2 koszule Czyli malutko (pół reklamóweczki:rofl2:)
A kupuje w różnych rozmiarach;-)
Z drugiej strony wole miec wiecej niz mniej nigdy neiwiadomo jak bedzie z ogrzewaniem u nas i jak pranko bedzie wysychało i takie tam pierdołki:-p
A co najważniejsze uwielbiam takie zakupki:rofl2:

Kaka te spioszki+kaftanik są przesłodkie! A o takim spiworku pomyśle i ja-bardzo praktyczny mi się wydaje. Przemyślane zakupy:tak::-)

Też przegladalam allegro-znalazłam komplet pościeli dla maluszka 11 elementów za 174zł. Bardzo duży wybór 27 wzorów. Wiem,że niedługo musze zrobić taki zakup...
Wkleję tu jeden
poscielhi3.jpg

Tu macie namiar na tą aukcje...tylko ona wlasciwie już sie konczy...
http://www.allegro.pl/item380697876_posciel_11_el_100x135_anabet_27_wzorow_promocja.html

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry