reklama
dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
Kurde dziewczyny az milo jest patrzec na takie slodkosci
MINISIA I PPAQTA sliczne te wasze ciuszki :-)
MAJECZKO juz spory arsenal masz heheh ja sie rozplynelam przy skarpetkach i kombinezoniku :-)
Jak was tak dzis poczytalam to chyba dzis biore M do lumpku i idziemy na jakies lowy :-)
MINISIA I PPAQTA sliczne te wasze ciuszki :-)
MAJECZKO juz spory arsenal masz heheh ja sie rozplynelam przy skarpetkach i kombinezoniku :-)
Jak was tak dzis poczytalam to chyba dzis biore M do lumpku i idziemy na jakies lowy :-)
majeczka02
Fanka BB :)
Czarna śliczne-typowo chłopience

magdziunia
Październikowa Mama'08
Super ciuszki Czarna.
Kaka tez tak myslałam ale jak wyciągnełam wczoraj ciuszki stwierdziłam ze mam prawie zero

Mam 5 bluz 3 pary spodni, 2 x ogrodniczki, 2x pajacyk, 2 dresiki. 2 koszule Czyli malutko (pół reklamóweczki
)
A kupuje w różnych rozmiarach;-)
Z drugiej strony wole miec wiecej niz mniej nigdy neiwiadomo jak bedzie z ogrzewaniem u nas i jak pranko bedzie wysychało i takie tam pierdołki
A co najważniejsze uwielbiam takie zakupki

A kupuje w różnych rozmiarach;-)
Z drugiej strony wole miec wiecej niz mniej nigdy neiwiadomo jak bedzie z ogrzewaniem u nas i jak pranko bedzie wysychało i takie tam pierdołki

A co najważniejsze uwielbiam takie zakupki

U mnie fatalnie ze schnięciem zimą.
Oglądam właśnie allegro i chyba moje nastęne zakupy będą takie:
***EWA*** KOMPLET śpioch + kaftanik __KACPER__56 (382573670) - Aukcje internetowe Allegro
ŚPIWOREK SATYNA BAWEŁNIANA a'la kołderka __ 80 (381069582) - Aukcje internetowe Allegro
Oglądam właśnie allegro i chyba moje nastęne zakupy będą takie:
***EWA*** KOMPLET śpioch + kaftanik __KACPER__56 (382573670) - Aukcje internetowe Allegro
ŚPIWOREK SATYNA BAWEŁNIANA a'la kołderka __ 80 (381069582) - Aukcje internetowe Allegro
majeczka02
Fanka BB :)
Kaka te spioszki+kaftanik są przesłodkie! A o takim spiworku pomyśle i ja-bardzo praktyczny mi się wydaje. Przemyślane zakupy
:-)
Też przegladalam allegro-znalazłam komplet pościeli dla maluszka 11 elementów za 174zł. Bardzo duży wybór 27 wzorów. Wiem,że niedługo musze zrobić taki zakup...
Wkleję tu jeden
Tu macie namiar na tą aukcje...tylko ona wlasciwie już sie konczy...
http://www.allegro.pl/item380697876_posciel_11_el_100x135_anabet_27_wzorow_promocja.html

Też przegladalam allegro-znalazłam komplet pościeli dla maluszka 11 elementów za 174zł. Bardzo duży wybór 27 wzorów. Wiem,że niedługo musze zrobić taki zakup...
Wkleję tu jeden

Tu macie namiar na tą aukcje...tylko ona wlasciwie już sie konczy...
http://www.allegro.pl/item380697876_posciel_11_el_100x135_anabet_27_wzorow_promocja.html
Ostatnia edycja:
reklama
dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
CZARNA sliczne zakupy i typowo MESKIE :-)
KAKA ubranka wspaniale a spiworek to ja podobny kupilam w lumpeksie :-)
MAJECZKO sleczny ten komplecik :-)
KAKA ubranka wspaniale a spiworek to ja podobny kupilam w lumpeksie :-)
MAJECZKO sleczny ten komplecik :-)
Podziel się: