reklama
gosiakuprewicz
Marzec05'/Pazdziernik08'
A moj M. powiedzial, ze on nie ma glowy do zakupow i zostawia mi to wszystko. Mi sie takie podejscie podoba, bo wybiore to, co chce i nikt mi sie bedzie sie mieszal
))) W ogole Piotr daje mi wolna reke co do sposobu wychowania Julii (dostosowuje sie, o ile to mozliwe)
))) Jego zadaniem jako "glowy rodziny" jest zapewnic nam byt 
, a ja jako "szyja" "steruje" ta "glowa" 

i reszta tez
)))))))))))))

Antuanet24
Październikowe mamy'08
majeczka ślicznusie pokupiłaś te rzeczy.:-)
Ja w sobote byłam na zakupach z teściowa, która nie potrafi sie opanować w sklepie z rzeczami dla dzieci. Kazała mi sobie wybierać co mi sie podoba,a ona za wszystko płaci. Tylko że ona wiecej rzeczy wybrała niz ja. Tak wiec mam juz kupe ubranek dla synka,czapeczek,skarpetek, 3 kocyki,kilka okryc kapielowych
Jak bede w domu to postaram sie wkleic fotki.
Ja w sobote byłam na zakupach z teściowa, która nie potrafi sie opanować w sklepie z rzeczami dla dzieci. Kazała mi sobie wybierać co mi sie podoba,a ona za wszystko płaci. Tylko że ona wiecej rzeczy wybrała niz ja. Tak wiec mam juz kupe ubranek dla synka,czapeczek,skarpetek, 3 kocyki,kilka okryc kapielowych

gosiakuprewicz
Marzec05'/Pazdziernik08'
Hey, no to swietna masz tesciowa!!!!! Gratuluje udanych zakupow!!!!

magdziunia
Październikowa Mama'08
Super taka teściowa.
Ja się przymierzam do kupna kocyka i rożka - już mam upatrzone
Ja się przymierzam do kupna kocyka i rożka - już mam upatrzone

Antuanet24
Październikowe mamy'08
magdziunia -czasami ma to dobre strony bo przynajmniej nie musze kaski wydawać, ale denerwuje mnie jej podejście-coś co jest drogiego jest najlepsze, ale to nie zawsze jest tak w praktyce.
Ale nie bede jej odbierała tej satysfakcji...

magdziunia
Październikowa Mama'08
Masz rację - po co odbierać satysfakcję kobitce.
Niech się cieszy.
Niech się cieszy.
dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
ANTUANET super tesciowa tez bym taka chciala :-)
A co do M to moj moze ze mna chodzic ale wybor i tak nalezy do mnie i sie strasznie z tego ciesze bo ja wole miec w takich sprawach ostatnie zdanie :-)
A co do M to moj moze ze mna chodzic ale wybor i tak nalezy do mnie i sie strasznie z tego ciesze bo ja wole miec w takich sprawach ostatnie zdanie :-)
reklama
Podziel się: