• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Robimy zakupy dla dzidziusia

Antuanet zajefajna masz ta tesciówke:-D:-D Wyobraz sobie ze to dopiero poczatek bo rozszaleje sie jak juz maluszek bedzie na swiecie:-D:-D

Ppatqa boskie te boty z ta aplikacja

gosiak.... mój tez mi daje wolna reke do zakupów:-p tylko ze ja czasami wrecz zmuszam go do jakiegos zdania typu kolor poscieli, wózka itp.

reklama
Śliczne zakupy ja narazie przystopowałam ale jak cos kupie to zaraz sie pochwale.Wczoraj nabyłam jedna słodka czapeczke ale jak cos dokupie to wkleje.

Dostałam właśnie wanienkę z allegro-super sprawa! Jestem zadowolona:tak::-) Jak ją zamawiałam to tyle sztuk jeszcze było,a teraz została ostatnia:szok:
Wyglada dokladnie tak ja na tym obrazku
FISHER PRICE WANIENKA Z ATESTAMI, WYS 12H, EKROPKA (392504640) - Aukcje internetowe Allegro

wannla6.jpg

ja oglądałam ta wanienkę i wydawala mi sie malutka, ale dostaliśmy na wannę z przewijakiem nad nią, chrzesniak korzystał z niej 4 lata, wiec cerata juz schodzi, ale naprawimy... i M przystosuje mocowanie do naszej naroznej wanny, naszczęście jest z metalu, więc u nas na zakładzie sobie da rade

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry