reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Robimy zakupy dla dzidziusia

Antuanet zajefajna masz ta tesciówke:-D:-D Wyobraz sobie ze to dopiero poczatek bo rozszaleje sie jak juz maluszek bedzie na swiecie:-D:-D

Ppatqa boskie te boty z ta aplikacja

gosiak.... mój tez mi daje wolna reke do zakupów:-p tylko ze ja czasami wrecz zmuszam go do jakiegos zdania typu kolor poscieli, wózka itp.

reklama
Śliczne zakupy ja narazie przystopowałam ale jak cos kupie to zaraz sie pochwale.Wczoraj nabyłam jedna słodka czapeczke ale jak cos dokupie to wkleje.

Dostałam właśnie wanienkę z allegro-super sprawa! Jestem zadowolona:tak::-) Jak ją zamawiałam to tyle sztuk jeszcze było,a teraz została ostatnia:szok:
Wyglada dokladnie tak ja na tym obrazku
FISHER PRICE WANIENKA Z ATESTAMI, WYS 12H, EKROPKA (392504640) - Aukcje internetowe Allegro

wannla6.jpg

Majeczka aż jestem ciekawa jak w praktyce sie sprawdzi:tak: bo ja jakas staroświecka jestem i mnie mało co przekonuja takie cudeńka:-p

PPATQA i MAJECZKA sliczne i udane zakupy ;-)
CZARNA nie wiedziec dlaczego to ja tez taka troche staroswiecka i wanienke wole zwykla plastikowa wanienke hihihih :-)

ja oglądałam ta wanienkę i wydawala mi sie malutka, ale dostaliśmy na wannę z przewijakiem nad nią, chrzesniak korzystał z niej 4 lata, wiec cerata juz schodzi, ale naprawimy... i M przystosuje mocowanie do naszej naroznej wanny, naszczęście jest z metalu, więc u nas na zakładzie sobie da rade

reklama
Do góry