• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Robimy zakupy dla dzidziusia

reklama
Karola ja też nie mam dużo ciuszkó w tym rozmiarze i nie wiem czy dokupić czy co.
Bo w sumie dzidzi dość szybko zacznie rosnąć.
Ech ... jestem w kropce.

Ja już tyle uzbierałam i choć narazie sa w nieładzie to na poczatku wrzesnia wsio bedzie poprane i wyprasowane! Nika004.jpg

Minisia ilosć imponujaca:szok::szok::szok: ja tez mam tego troszku tzn w bardzo różnych rozmiarach. Z wielka niecierpliwoscia czekam co dostane od sis bo tak mnie korci do zakupów:-p

KAKA zaszalalas ale zakupy pierwsza klasa hihih :-)

Co do pieluch tetry to ja tez chce tak najwiecej z 10 sztuk Do przewijania bede uzywala pampersow ale tetry do ulewania itp hihi

Wiecie co mam pytanie bo ostatnio sie u mnie dowiedzialam ze w moim szpitalu nie biore zadnych ciuszkow dla dziecka jak tam jest te kilka dni Ubranka dostaje ze szpitala Ja tylko mam wziasc te w ktorych chce ja ubrac na wyjscie do domu.I tak sie zastanawiam czy trzeba miec taka wyprawke ktora pokazywalyscie czy poprostu wezme to co uznam za stosowne aby ja ubrac na pojsciu do domu ??????????? :-)
Ja sie nawet ciesze ze przez te kilka dnie w szpitalu nie musze miec swoich ciuszkow dla OLIWI

O to coś nowego Dorotko - ja się nie spotkałam z czymś takim.

No ale co szpital to inaczej.

Dorotko to będzie październik, więc raczej jakieś body z długim rękawem albo pajacyk, sweterek, kombinezonik, czapeczka, buciki i kocyk do przykrycia w nosidełku.

reklama
MADZIU jak ostatnio bylam u tego malego w szpitalu w Cieszynie to ona tez miala tylko ciuszki dla niego na wyjscie czyli wyprawke a przez ten tydzien bo ona miala cesarke to ten maly chodzil w ciuchach ze szpitala :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry