reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Robimy zakupy dla dzidziusia

Boję się, ze mi zbraknie tych małych ciuszków. Mam tylko 2 w rozmiarze 56 i z 5 w rozmiarze 62;-)

reklama
Karola ja też nie mam dużo ciuszkó w tym rozmiarze i nie wiem czy dokupić czy co.
Bo w sumie dzidzi dość szybko zacznie rosnąć.
Ech ... jestem w kropce.

Ja już tyle uzbierałam i choć narazie sa w nieładzie to na poczatku wrzesnia wsio bedzie poprane i wyprasowane! Nika004.jpg

Minisia ilosć imponujaca:szok::szok::szok: ja tez mam tego troszku tzn w bardzo różnych rozmiarach. Z wielka niecierpliwoscia czekam co dostane od sis bo tak mnie korci do zakupów:-p

KAKA zaszalalas ale zakupy pierwsza klasa hihih :-)

Co do pieluch tetry to ja tez chce tak najwiecej z 10 sztuk Do przewijania bede uzywala pampersow ale tetry do ulewania itp hihi

Wiecie co mam pytanie bo ostatnio sie u mnie dowiedzialam ze w moim szpitalu nie biore zadnych ciuszkow dla dziecka jak tam jest te kilka dni Ubranka dostaje ze szpitala Ja tylko mam wziasc te w ktorych chce ja ubrac na wyjscie do domu.I tak sie zastanawiam czy trzeba miec taka wyprawke ktora pokazywalyscie czy poprostu wezme to co uznam za stosowne aby ja ubrac na pojsciu do domu ??????????? :-)
Ja sie nawet ciesze ze przez te kilka dnie w szpitalu nie musze miec swoich ciuszkow dla OLIWI

O to coś nowego Dorotko - ja się nie spotkałam z czymś takim.

No ale co szpital to inaczej.

Dorotko to będzie październik, więc raczej jakieś body z długim rękawem albo pajacyk, sweterek, kombinezonik, czapeczka, buciki i kocyk do przykrycia w nosidełku.

reklama
MADZIU jak ostatnio bylam u tego malego w szpitalu w Cieszynie to ona tez miala tylko ciuszki dla niego na wyjscie czyli wyprawke a przez ten tydzien bo ona miala cesarke to ten maly chodzil w ciuchach ze szpitala :-)

Do góry