reklama
magdziunia
Październikowa Mama'08
Karola ja też nie mam dużo ciuszkó w tym rozmiarze i nie wiem czy dokupić czy co.
Bo w sumie dzidzi dość szybko zacznie rosnąć.
Ech ... jestem w kropce.
Bo w sumie dzidzi dość szybko zacznie rosnąć.
Ech ... jestem w kropce.
dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
KAKA zaszalalas ale zakupy pierwsza klasa hihih :-)
Co do pieluch tetry to ja tez chce tak najwiecej z 10 sztuk Do przewijania bede uzywala pampersow ale tetry do ulewania itp hihi
Wiecie co mam pytanie bo ostatnio sie u mnie dowiedzialam ze w moim szpitalu nie biore zadnych ciuszkow dla dziecka jak tam jest te kilka dni Ubranka dostaje ze szpitala Ja tylko mam wziasc te w ktorych chce ja ubrac na wyjscie do domu.I tak sie zastanawiam czy trzeba miec taka wyprawke ktora pokazywalyscie czy poprostu wezme to co uznam za stosowne aby ja ubrac na pojsciu do domu ??????????? :-)
Ja sie nawet ciesze ze przez te kilka dnie w szpitalu nie musze miec swoich ciuszkow dla OLIWI
Co do pieluch tetry to ja tez chce tak najwiecej z 10 sztuk Do przewijania bede uzywala pampersow ale tetry do ulewania itp hihi
Wiecie co mam pytanie bo ostatnio sie u mnie dowiedzialam ze w moim szpitalu nie biore zadnych ciuszkow dla dziecka jak tam jest te kilka dni Ubranka dostaje ze szpitala Ja tylko mam wziasc te w ktorych chce ja ubrac na wyjscie do domu.I tak sie zastanawiam czy trzeba miec taka wyprawke ktora pokazywalyscie czy poprostu wezme to co uznam za stosowne aby ja ubrac na pojsciu do domu ??????????? :-)
Ja sie nawet ciesze ze przez te kilka dnie w szpitalu nie musze miec swoich ciuszkow dla OLIWI
magdziunia
Październikowa Mama'08
O to coś nowego Dorotko - ja się nie spotkałam z czymś takim.
No ale co szpital to inaczej.
Dorotko to będzie październik, więc raczej jakieś body z długim rękawem albo pajacyk, sweterek, kombinezonik, czapeczka, buciki i kocyk do przykrycia w nosidełku.
No ale co szpital to inaczej.
Dorotko to będzie październik, więc raczej jakieś body z długim rękawem albo pajacyk, sweterek, kombinezonik, czapeczka, buciki i kocyk do przykrycia w nosidełku.
blond_20
Czarownica
ja znalazlam cos takiego Ciąża - wyprawka dla bobasa
dzisiaj juz zrobilam zakupy na allegro u tego sprzedawcy wszystko Przedmioty użytkownika - Aukcje internetowe Allegro
ladne ma te ubranka, wysylka jedna i tanie sa, a to przeciez dzidzia ma miec krotko
wiec juz wszystkie ubranka z tej listy mam kupione
juz sie nie moge doczekac jak je zobacze
dzisiaj juz zrobilam zakupy na allegro u tego sprzedawcy wszystko Przedmioty użytkownika - Aukcje internetowe Allegro
ladne ma te ubranka, wysylka jedna i tanie sa, a to przeciez dzidzia ma miec krotko
wiec juz wszystkie ubranka z tej listy mam kupione
reklama
dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
MADZIU jak ostatnio bylam u tego malego w szpitalu w Cieszynie to ona tez miala tylko ciuszki dla niego na wyjscie czyli wyprawke a przez ten tydzien bo ona miala cesarke to ten maly chodzil w ciuchach ze szpitala :-)
Podziel się: