reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Robimy zakupy dla dzidziusia

Antuanet minisia gosia magdziunia sliczne te zdobycze,
Ja wczoraj tez kupiłam klka rzeczy: kocyk, 2 ręczkiczki z kapturkirm, dresik 62, pajacyka 56, body krótkie 62 i dwa z długim rękawem, oraz zabezpieczenie na kuchenke bo u nas nieszczęśliwie jest na samym winklu

reklama
ppatqa mi cosik sie nie otwierają:-(
minisia fajniusie prezenty od koleżanki.Widać że dla dziewczynki.
magdziunia takie spontaniczne zakupy są najlepsze.Bardzo ładne ciuszki dla dzidzi.

Ostatnia edycja:
a ja wy wklejacie zdjecia, bo mi zabka nie działa, a to wkleiłam jak m czrna napiasała

Ja tez wklejam zalacznikami i to wyglada tak: jak klikasz na przegladaj i znajdujesz swoje zdjecie to kliknij wyslij mozesz dwie fotki na raz.Po chwili zamykasz okieno i w miejscu gdzie poszesz posta jest spinacz -klikasz na niego i pojawi sie napis zarzadzaj zalacznikami-kliknij na to i gotowe!!!

Ja wklejam z Fotosik.pl Darmowy Hosting na Fotki Zdjęcia i Obrazki i bardzo łatwo się to robi - nie trzeba się nawet rejestrować.
Zaraz wkleję jak się to wszystko robi.

1 Wejdź na stronę Fotosik.pl Darmowy Hosting na Fotki Zdjęcia i Obrazki
2. Kliknij „przeglądaj”
3. Wybierz zdjęcie, które chcesz wkleić
4. Kliknij „dodaj”
5. Dla nie zalogowanych: kliknij „kontynuuj mimo wszystko”
6. Wybierz do jakiej wielkości chcesz zmniejszyć zdjęcie
– rozwiń listę i wybierz wielkość – 600 px - jest optymalnie najlepsza, bo strona się nie „rozjeżdża”
7. Kliknij „zapisz”
8. Skopiuj cały link, który jest pod nazwą „pełen rozmiar na forum”
9. Wklej do posta
10. Pomiędzy wklejanymi zdjęciami wciskaj "enter".

ja wkleiłam je załącznikiem ale sprubuje fotosikiem, jak tylko M mi laptopa przywiezie, bo mi zabral, a zdjęcia mam u siebie w kompie.

reklama
Do góry