reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Robimy zakupy dla dzidziusia

Kochane, mam zakupowe pytanie już trochę świąteczne ;-)zwłaszcza do mam, które już mają starsze pociechy.

Szukam prezentów na święta dla dzieciaczków w rodzinie: 3-letniej dziewczynki i 3,5-letniego chłopca. Może macie jakieś pomysły? Mam też jeszcze 6-latka i 11-letnią panienkę do obdarowania. Cenowo tak do 50 zł max. Będę wdzięczna za pomoc.

reklama
Kate dla tych małych dzieciaczków polecam jakis gry , puzle itp NOWOŚĆ! Co to? - zwierzęta. Super edukacja! (485776538) - Aukcje internetowe Allegro
Układanki edukacyjne na Mikołaja Dodawanie (480901477) - Aukcje internetowe Allegro
Albo moze jakaś postac z bajeczki ulubioną? Noddy, Peppa czy jaka tam lubi:tak:
Dla tego 6 lotka hmmm moze worek + rekawice do boksowania? moze jakas piłkę?
A dla pannicy moze zestaw kosmetykow do cery? Moja dostała ostatnio walizke z cieniami itp jest mega zachwycona czesto z kolezankami sie maluja w domku:tak: Albo w torebke włozyc czekolade i koperte z tym i 50 złotymi;-)

ja tez własnie jestem na etapie wybierania prezentów i juz mam dosc:baffled: dobrze ze M nie musze kupowac:-p

A ja dostałam leżaczek od szwagirki ale Izunia nie chce na nim leżeć.
Zaczyna płakać i nawet bujanie nie pomaga.

Kurcze i ja mam problem z prezentami:confused::baffled: nie mam pojecia co kupic tacie, mamie i mezowi chociaz z nim sie umowilam tak ze kazde znas podalo 3 propozycje a sami wybiezemy co kupimy na prezent.
Ostatnio malutkiej kupilam zawieszkie do wozka i nie tylko zobaczcie same:tak: Nika109.jpg

Nika110.jpg

Malena - moja też nie chciała leżeć w swoim wypasionym leżaczku z wibracjami. Teraz czasem poleży chwilę, ale chyba jest jeszcze za mała...

Minisia
- fajna ta zawieszka... też szukam czegoś do wózka.
Co do prezentów ja mam na liście do obdarowania 17 osób, w tym 5 dzieci i też kompletnie nie wiem co. Dla dzieciaków to jeszcze coś wymyślę, ale dla dorosłych... Coroczny odwieczny problem :-(

Kate Może dla tych trzylatków ciastolinę. Moja Martynka dostała teraz na urodziny coś takiego: Ciastolina, zestaw PIZZA i MAKARON, zabawki (479854855) - Aukcje internetowe Allegro Wychodzi z tego taka pizza ok 10cm i przyda się dodatkowy zestaw ciastoliny, ale ten ktoś ma jeszcze inne fajne zestawy. Dla takiego chłopaka, może jakieś narzędzia, a dla dziewczynki matę do tańczenia.

My od kiedy w rodzinie są dzieci umówiliśmy się, że tylko dla nich robimy prezenty, a rodzicom z siostrą po połowie - ona mamie ja tacie lub odwrotnie, no i z mężem sobie robimy drobne prezenty.

Minisia bardzo ładna zabawka. Ja rozglądałam się za pałąkiem, a wczoraj dostałam po siostrzeńcu więc kolejny kłopot z głowy.

reklama
mój już mały, ale skóra została też
ćwiczyć chyba można po 6tyg... co do pasa jakoś nie jestem do niego przekonana
Noszę ubrania sprzed ciąży, ale gorna część brzuszka "wystaje":baffled::-D Co do pasa, podobno rozleniwia skórę....
Kochane, mam zakupowe pytanie już trochę świąteczne ;-)zwłaszcza do mam, które już mają starsze pociechy.

Szukam prezentów na święta dla dzieciaczków w rodzinie: 3-letniej dziewczynki i 3,5-letniego chłopca. Może macie jakieś pomysły? Mam też jeszcze 6-latka i 11-letnią panienkę do obdarowania. Cenowo tak do 50 zł max. Będę wdzięczna za pomoc.
Trzylatce proponuję puzle, malowanki i kredki, figurki z ulubionych bajek. Sześciolatkowi grę na komputer, a 11-latce coś z kosmetyków :tak:

Minisiu, śliczna zawieszka!!!!!

Do góry