reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Robimy zakupy dla dzidziusia

Madzia - super rzeczy!

Dzięki dziewczyny podpowiedzi co do prezentów dla dzieciaków!!! Mam tylko nadzieję, że dadzą nam znowu w pracy bony na zakupy, bo inaczej krucho będzie z kasą. A tak jak ja bym dostała i M. w pracy też to już na prezenty i zakupy świąteczne do domu by starczyło... A no i becikowe dojdzie :-) ale to wolałabym odłożyć Marice do skarbonki, bo wszystkie pieniążki, które dostaje od rodziny na razie idą na życie (zakup auta nas spłukał trochę).

4. grudnia moi rodzice mają rocznicę ślubu - chyba zrobimy im kalendarz ze zdjęciami Mariki jako prezent. A na gwiazdkę dla mojego M. to pomyślałam o czymś takim Napisz co chcesz na bodziaku /długi rękaw/ 62! (469310356) - Aukcje internetowe Allegro wzór 91

A my dostaliśmy matę, karuzelę i taki leżaczek z Mothercare od znajomych po ich synku http://picasaweb.google.pl/lh/photo/jxPArFN1s_EQJYB4hXrAiA

Ostatnia edycja:
reklama
Magda fajne prezenty. Miło jest zostać tak przyjemnie obdarowanym. A to krzesełko to naprawdę fajna rzecz. Gdyby nie to, że Martyna dostała od dziadków na urodziny stolik i krzesełka, to jeszcze by z tego korzystała, a ma już dwa lata. Teraz schowaliśmy dla Młodego :tak:

Oj tak dobrze dostać takie prezenty - ale ja chciałabym kupić coś małemu pod tegoroczną choikę i sama nie wiem co - planowałam leżaczek-bujaczek ale nie wiem.
Taki malec jeszcze nie rozumie znaczenia prezent, ale jak będzie wygodnie bujany w nim to napewno nie raz się uśmiechnie.

Noszę ubrania sprzed ciąży, ale gorna część brzuszka "wystaje":baffled::-D Co do pasa, podobno rozleniwia skórę....

Trzylatce proponuję puzle, malowanki i kredki, figurki z ulubionych bajek. Sześciolatkowi grę na komputer, a 11-latce coś z kosmetyków :tak:

Minisiu, śliczna zawieszka!!!!!

na skórę nie pomoże a trzeba być ostrożnym z użytkowaniem bo może rozleniwić mięśnie.

No właśnie..macie rację dziewczyny...nie kupuję tego pasa..szkoda pieniędzy, a lepiej przeznaczyć je na zakupy dla Szymusia :-)

Super rzeczy pokupowałyście !! My na razie nie mamy jeszcze takich bajerów, ale powoli przymierzamy się do zakupów... w prezencie dostaliśmy fajne ciuszki, zrobię fotki i wstawię, a kupić chcemy na pewno leżaczek-bujaczek, matę edukacyjną i zastanawiamy się nad karuzelą i chustą... (możliwe że jedni lub drudzi dzioadkowie będą chcieli coś kupić wnukowi ;-)).

Dziewczyny które macie albo znacie się na chustach... polecacie?? jak tak to które?? Mi najbardziej zależy na takiej, żeby łatwo było Malucha teraz w niej układać i później na siedząco, ale raczej na boku..tak żeby szybko go w tą chuste wsadzić... nie zalezy mi na chuście na dłuuugie spacery do noszenia dziecka na plecach, dlatego, że i tak za jakiś czas kupimy nosidło na plecy ze stelażem, gdyż dużo chodzimy po górach i takie nosidło bardziej nam się przyda. Dlatego o chuście myślałam z tym kółkiem typu BEBELULU...ale dużo skrajnych opinii znalazłam w internecie... znacie się może na tym ?? ??

Ania - ile użytkowniczek chust tyle opinii, najlepiej pożyczyć od kogoś i wypróbować różne. Ja czekam na taką długą wiązaną tkaną firmy Nata (4,6m). Te z kółkiem też są podobno wygodne. Koleżanka ma taką i sobie chwali: Chusty kółkowe NATI Ring - NATIBABY, chusta dla dziecka, noworodka, niemowlaka, nosidełko - chusta NATI

W wielu miastach są spotkania mam chustowych - można poprzymierzać, wymienić się doświadczeniami - poczytaj, dużo info jest w necie. Ja radze się koleżanki, ona chodzi na takie spotkania w Wawie i już różne chusty wypróbowała. Na początek podobno dobre sa elastyczne, łatwiej sie je wiąże, ale ja chciałam taką uniweralną na dłużej.

Ostatnia edycja:
reklama
Dziewczyny - szukam fajnego i niedrogiego ciuszka do chrztu dla Mariki. Możecie coś polecić, bo któraś kiedyś dawała link na Allegro, ale nie mogę znaleźć.

Do góry