reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Robimy zakupy dla dzidziusia

Minisia, super ta zawieszka, napewno malenstwo zachwycone
Kate wierz mi ze twoj szkrab napewno polubi lezaczek.Moja mala jest na etapie gdzie wszedzie chce byc tam gdzie ja wiec wkladam ja do lezaczka i chodze od salonu do kuchni z tym lezakiem.Pozyczylam jeszcze drugi na gore zeby z tym nie latac po schodach.

reklama
Dziewczyny, a miałyście te pasy ściągające na brzuch ?? Mi już sporo zmalał, ale i tak sporo mam takiej skóry niefajnej...i nie wiem czy pas coś by pomógł czy nie.... Ćwiczyć brzucha chyba jeszcze nie można nie ??

na skórę nie pomoże a trzeba być ostrożnym z użytkowaniem bo może rozleniwić mięśnie.

Kate Może dla tych trzylatków ciastolinę. Moja Martynka dostała teraz na urodziny coś takiego: Ciastolina, zestaw PIZZA i MAKARON, zabawki (479854855) - Aukcje internetowe Allegro Wychodzi z tego taka pizza ok 10cm i przyda się dodatkowy zestaw ciastoliny, ale ten ktoś ma jeszcze inne fajne zestawy. Dla takiego chłopaka, może jakieś narzędzia, a dla dziewczynki matę do tańczenia.

My od kiedy w rodzinie są dzieci umówiliśmy się, że tylko dla nich robimy prezenty, a rodzicom z siostrą po połowie - ona mamie ja tacie lub odwrotnie, no i z mężem sobie robimy drobne prezenty.

Minisia bardzo ładna zabawka. Ja rozglądałam się za pałąkiem, a wczoraj dostałam po siostrzeńcu więc kolejny kłopot z głowy.
u nas jest podobnie taz robimy prezenty ale tylko swoim dzieciom a sobie z M kupujemy sami:-p (tak jest z mojej strony) natomiast ze strony M kazdemu sie robi a tam prezent to skarpetki, swieczka, rajstopy itp. Dla mnie to bezsensu ale oni tak robia:baffled:

A ja dla smerfa musze wkoncu kupic ten pałak i cos jeszcze na mikołaja i gwiazdke

Przyszła ta karuzelka. W sumie jest ok.
Ładne te maskotki i dosyć solidanie wykonana jak na chińszczyznę.
Pozytywka się dosyć szybko "wykręca" no i nie da się włączyć kręcenia bez pozytywki.
Projektora jeszcze nie próbowałam, bo jest za jasno.
Oczywiście Iza olała karuzelkę :tak:
Ale chyba dlatego, ze śpi z otwartymi oczami :tak:

Więc i ja się pochwalę zakupami a raczej prezentami:-)

To krzesełko ze stoliczkiem dostał mój mąż u siebie w pracy - piękny gest.

Można je tak zestawić, że dziecko siedzi wysoko

Do tego jeszcze był załączony prezent w postaci piłeczki i dresiku.

To mój Sebcio dostał od moich koleżanek i kolegów z mojej pracy

Do bodziaka jest jeszcze pajac w takim samym kolorze.

A to od mojej koleżanki

Ten komplecik natomiast Sebcio dostał od babci koleżanek z pracy

A to dostał od mojej siostry
widok z tyłu - ma taki śmieszny ogonek ten pajacyk welurkowy.

no i widok z przodu

Madziu podeslij mi tych swoich znajomych:-D:-D:-D prezenciki super i bardzo praktyczne:tak:szczególnie krzesełko:tak:
Malena moj tez jeszcze wsio zlewa a ja sie jaram:laugh2::-p

reklama
Madzia tylko pozazdroscic takich znajomych, prezenciki rewelcyjne.
Moja mala ma prawie2 mies. i juz podoba sie jej lezaczek i karuzela, troche gorzej z hustawka.Kupilam jej piekna muzyczke tzn bach i mozart dla dzieci ale jak na razie to ja nia jestem zafascynowana bo ona jak tylko uslyszy to ryczy.No coz, moze za 25 lat z hakiem ja polubi...;-)

Do góry