reklama
magdziunia
Październikowa Mama'08
Lilu fajne.
Fajniutki fotelik ale nie na moja kieszenjustynk super Kamiś dostał podobną łyżeczke od chrzesnego CHRZEST pamiątka łyżeczka GRAWER ETUI - GRATIS (574672883) - Aukcje internetowe Allegro
my zamówiliśmy fotelik CONCORD - "ULTIMAX"

Lilunia chyba taki gryczano-kokosowy.
Ja mam prośbę - będę wdzięczna za linka na allegro do jakiegoś wielopaka body z długim rękawem dla chłopca (mogą być białe) rozmiar 68-74. Najlepiej nowe. Ja nie mam tyle czasu na allegro, a jakby któraś przy okazji coś wypatrzyła![]()
* kaama29 *BODY 9-12 mcy*GEORGE*3 PAK WYPRZEDAZ (581468009) - Aukcje internetowe Allegro
SUPER BODY CHŁOPIĘCE BAWEŁNA 3-PAK 804 74 cm (574049003) - Aukcje internetowe Allegro
http://www.allegro.pl/item568281204_3x_nowe_body_100_bawelna_74_sliczne_promocja.html
Ostatnia edycja:
moli81
Mamuśka Mikuśka
kurcze,lilunia,czemu ja nie miaam wczoraj kompa!!!grrrr

wysłalam wczoraj M po body i kupił 8 sztuk i dał 80zł,mały dostał od dziadków kaskę na body...tak bym kupiła coś jeszcze,a tu kicha

dziewczyny,jak macie jakieś namiary na allegro na jakieś fajne aukcje,please,dajcie cynk...ja raczej nie mam jak usiaść i szukać
A nam przyszedł już fotelik SUPERA jak Bartkowie się podoba, taki zdziwiony siedzi iz nami przy stole i patrzy co my robimy
NOWE WYSOKIE KRZESEŁKA _______najnowsza KOLEKCJA! (566023424) - Aukcje internetowe Allegro
Lilunia my też mamy gryczano-kokosowy

NOWE WYSOKIE KRZESEŁKA _______najnowsza KOLEKCJA! (566023424) - Aukcje internetowe Allegro
Lilunia my też mamy gryczano-kokosowy
Ostatnia edycja:
reklama
Podziel się: