reklama
J
justyneczka
Gość
dziewczyny, jeśli mogę coś doradzić, jak kupujecie bieliznę z UK, lepiej wybierać GEORGE niż primark/early days; choć ta sama półka cenowa to gatunkowo ciut trwalsze;-) w tym sensie że po kilku praniach np piżama robi się 3x szersza niż dłuższa

J
justyneczka
Gość
widocznie mam pecha albo pralka psuje moje rzeczy tak ze zupełnie tracą pierwotny kształt

J
justyneczka
Gość
tak dla przykładu jedna piżamka mojego dziecka
obwód na dole wynosi chyba tyle ile w moich bluzkach
z georga jestem bardziej zadowolona, przynajmniej się nie zniekształcają; po złożeniu wzdłuż chyba lepiej byłoby widać ten trapezik ale juz nie chce mi sie bawić aparatem dzisiaj

24h Early Days piżamki piżama 6-12m 74 różne (573854509) - Aukcje internetowe Allegro
pięknie wygląda tylko w sklepie i na 6 miesięcy to to na pewno nie jest

z georga jestem bardziej zadowolona, przynajmniej się nie zniekształcają; po złożeniu wzdłuż chyba lepiej byłoby widać ten trapezik ale juz nie chce mi sie bawić aparatem dzisiaj

24h Early Days piżamki piżama 6-12m 74 różne (573854509) - Aukcje internetowe Allegro
pięknie wygląda tylko w sklepie i na 6 miesięcy to to na pewno nie jest
Evelajna
Październikowa mama
My kupujemy early days bodziaki i śpiochy i są ok. A w Irlandii Primark się nazywa Penneys i wszyscy Polacy się śmieją, że zakupy robią w "penisie"
Zakupiłam dziś taki kubeczek treningowy z nibysmoczkiem i zobaczymy- może to podejdzie Tuśce.

Zakupiłam dziś taki kubeczek treningowy z nibysmoczkiem i zobaczymy- może to podejdzie Tuśce.
reklama
J
justyneczka
Gość
hehe, ales podsumowała
to jest tak rozlazłe po 3 praniach
i ful takich szmat do wywalenia

Podziel się: