reklama
kate moj tego tt nie kuma wcale a i ja z niego nie umiem pić jakoś tak strasznie ciężko idzie![]()
:-d:-d:-d
a moja z butelki nie chce :-(
blond_20
Czarownica
tez go mam i tez moj go nie kuma.ale ja z niego umiem picKate moj tego TT nie kuma wcale a i ja z niego nie umiem pić jakoś tak strasznie ciężko idzie![]()

ten srodek nie? bo jak wcisne to za mocno leci i nie jest juz nie kapkiemtez go mam i tez moj go nie kuma.ale ja z niego umiem pictak tam trzeba nacisnac i pociagnac Czarna
![]()

Ostatnio kupiłam taki i dosc fajny mały troche z tego pije ale narazie mu daje do zabawy
KUBEK NIEKAPEK LOVI CANPOL 150ml NIEBIESKI (558709178) - Aukcje internetowe Allegro
blond_20
Czarownica
moze ten Lovi jest mniej skomplikowanyten srodek nie? bo jak wcisne to za mocno leci i nie jest juz nie kapkiemAle pomecze go jeszcze moze zakuma w koncu.
Ostatnio kupiłam taki i dosc fajny mały troche z tego pije ale narazie mu daje do zabawy
KUBEK NIEKAPEK LOVI CANPOL 150ml NIEBIESKI (558709178) - Aukcje internetowe Allegro

My też mamy ten TT. Powciskałam go trochę od środka potem podociskałam i jakos leci w miarę. Mały jak ma chęć to z niego pije nawet.tez go mam i tez moj go nie kuma.ale ja z niego umiem pictak tam trzeba nacisnac i pociagnac Czarna
![]()
Mama Maksa
październikowa mama
My mamy niekapek z Aventu z miękkim ustnikiem ale ni w ząb Maks wogóle go nie kuma jeszcze parę dni i znów spróbuje wtedy zobaczymy:-)
reklama
dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
Ja tez mam niekapek z tesco i tez nie kuma :-(
DZIEWCZYNY CHCE DOSTAC NA URODZINY CHUSTE LUB NOSIDELKO wiem wiem ze bylo juz o tym mowa ale jak mozecie to podajcie sparwdzone linki i wasze opinie bede wdzieczna
DZIEWCZYNY CHCE DOSTAC NA URODZINY CHUSTE LUB NOSIDELKO wiem wiem ze bylo juz o tym mowa ale jak mozecie to podajcie sparwdzone linki i wasze opinie bede wdzieczna
Podziel się: