Dorotko to ładna cena za pampersyKASIU wiem ze to to samoJa tez mam nadzieje ze mi sie przyda Moja mama mowi ze to strata pieniedzy ale NIE BEDE JA WE WSZYSTKIM SLUCHALA
KATE wiesz wraz z przesylka to wychodzi na to samo
A moze dlatego Tobie niewygodnie bo masz porownanie z chusta a one niestety sa drozsze (jest tam taka jedna chusta tania ale ja takiej nie chce )
LILUNIA dla dziewczynki czy chlopca ?
To co KATE ma to do wiazania jest REWELACYJNE i ten domek JULI mi si podoba
Ja dzis weszlam do KAUFLANDU i kupilam
PAMPERSY pomaranczowe SLEE & PLAY 4-9 KG ,78 SZT ZA 33,90 ( jakos wychodzi 0,43 gr za sztuke )
I TE SAME PAMPERSY ALE 7-18 KG ,68 SZT ZA 33,90 (niecale 50 gr za sztuke )
wiec mysle ze sie oplaca
Ja to sie tak zaopatrzylam w pampki ze mam w domu teraz 275 szt![]()
reklama
hehe zalezy co znaczy rozsadna cenaDziewczyny może polecicie mi jakis prezent na roczek dla mojej siostrzenicy.Tylko cenowo w granicach rozsądku poproszę :-) Jak macie link do czegos fajnego to poproszę o przesłanie:-) Z góry dziekuje.

a ma wózeczek dla laleczki????? a moze tak na lato basenik??
BASEN 193x150x89 PLAC ZABAW Z NATRYSKIEM - DHL (577222131) - Aukcje internetowe Allegro
albo cos grajacego, świecącego a osobiscie polecam takie cos
IKEA__EDUKACYJNA KOLEJKA MULA__ZABAWKA NA PREZENT (573429944) - Aukcje internetowe Allegro
Dorotka ja mojego w domciu nie nosze w nosidle czekam na ciepłe dni

blond_20
Czarownica
Dorotka ja tez mam Infant.kregoslup mnie od niego boli a raczej szyja.mi sie tam to latwo zaklada i malego wklada tylko chyba sil nie mam

Czarna ta zabaweczka z Ikei jest super. Mojemu K się bardzo spodobała.hehe zalezy co znaczy rozsadna cena
a ma wózeczek dla laleczki????? a moze tak na lato basenik??
BASEN 193x150x89 PLAC ZABAW Z NATRYSKIEM - DHL (577222131) - Aukcje internetowe Allegro
albo cos grajacego, świecącego a osobiscie polecam takie cos
IKEA__EDUKACYJNA KOLEJKA MULA__ZABAWKA NA PREZENT (573429944) - Aukcje internetowe Allegro
Dorotka ja mojego w domciu nie nosze w nosidle czekam na ciepłe dni![]()
Ta zabawka ma coś w sobie. Niby taka prosta i drewniana ale mój K jak ja zobaczył to od razu mówi że ma być ta i koniec :-) Ja jej nie będę chyba zamawiać tylko w przyszłym tygodniu namówię K na wypad do Ikei to może przy okazji coś Maciusiowi na pół roczku i zajączka zakupimy ;-)Ja sie zabieram za nia by ja kupic i zabrac sie nie moge ale na dniach zamówiemoja jak gdzies ja dorwie to siedzi zafacynowana nia
![]()
magdziunia
Październikowa Mama'08
Fajna ta kolejka edukacyjna - moja siostra kupiła taką dla swojej córci i ta zawzięcie się nią bawiła.
reklama
bo zawsze najzwyklejsze są najlepszeTa zabawka ma coś w sobie. Niby taka prosta i drewniana ale mój K jak ja zobaczył to od razu mówi że ma być ta i koniec :-) Ja jej nie będę chyba zamawiać tylko w przyszłym tygodniu namówię K na wypad do Ikei to może przy okazji coś Maciusiowi na pół roczku i zajączka zakupimy ;-)

Podziel się: