reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Robimy zakupy dla dzidziusia

reklama
Lidl Online

Fajne skarpetki i piżamki, ale piżamki dużo za duże.. miał ktoś pantofelki z Lidla???? Ja ostatnio kupiłam w Lidlu super ekstra skarpety narciarskie i super balsam czekoladowy CIEŃ. Boski jest!!

Ja jutro wybieram się na zakupy - dla małego buciki na zimę takie dłuższe.
No i jeszcze jakieś ubranko na święta - coby mój mały chłopczyk ślicznie wyglądał.

A dziś mały dostał od teściowej kapcioszki no i dwie pary rajstopek cieplusich.

Fajnie :-D

Przyznam, że nie chce mi się odgrzebywać postów.

Jaką nianię elektoniczną możecie polecić?
A może ktoś chce swoją sprzedać?

A ja wlasnie zdecydowalam sie zakupic rzutnik do bajek...Tak sie napalilam normalnie ze sama sie juz doczekac nie moge kiedy bedzie:-D Pamietam jak ja bylam mala to z tata albo mama ogladalam "kino pokojowe":-) Pytalam mame czy jeszcze nasz rzutnik gdzies jest, ale niestety nie moze go znalesc.Mam nadzieje ze zosia i stas beda zadowoleni, i juz widze jak razem bedziemy ogladac rozne rozniaste bajki na scianie:tak:

A ja wlasnie zdecydowalam sie zakupic rzutnik do bajek...Tak sie napalilam normalnie ze sama sie juz doczekac nie moge kiedy bedzie:-D Pamietam jak ja bylam mala to z tata albo mama ogladalam "kino pokojowe":-) Pytalam mame czy jeszcze nasz rzutnik gdzies jest, ale niestety nie moze go znalesc.Mam nadzieje ze zosia i stas beda zadowoleni, i juz widze jak razem bedziemy ogladac rozne rozniaste bajki na scianie:tak:

Nie miałam pojęcia, że jeszcze to można kupić.
I bajki też są dostępne????

To była fantastyczna sprawa.
A rzyutnik, to chyba gdzieś jeszcze jest... :confused:

reklama
Nie miałam pojęcia, że jeszcze to można kupić.
I bajki też są dostępne????

To była fantastyczna sprawa.
A rzyutnik, to chyba gdzieś jeszcze jest... :confused:

Malena mozna mozna kupic, i wlasnie te stare w bardzo dobrym stanie!! Ceny rzutnika samego to okolo 100 zl, za to bajki sa bardzo drogie moim zdanie, bo na sztuki to jedna to ok 14 zl, ale powiem wam ze ciesze sie jak dziecko:tak:I doczekac sie pierwszego seansu nie moge :-D

Ja chce taki, czekam tylko na odpowiedz od faceta gdzie mozna odebrac i zamawiam :)
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=867770426&msg=Tw%C3%B3j+e-mail+zosta%C5%82+wys%C5%82any.

Do góry