Kaka82
Mamusia październikowa'08
Nada sie dla rocznika??
SUPER PLUSZAK PIESEK NA BIEGUNACH,PRODUKT POLSKI (836109912) - Aukcje internetowe Allegro
SUPER PLUSZAK PIESEK NA BIEGUNACH,PRODUKT POLSKI (836109912) - Aukcje internetowe Allegro
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
hi hi A po za tym moja znajomego ma takiego a jej synek ma 4 lata i dalej sie na nim buja 
)My na spółkę z dziadkami damy pod chonkę to:
Konik - KUCYK - na biegunach INTERAKTYWNY !! (829982076) - Aukcje internetowe Allegro
A na Mikołaja dostanie sanki (ciekawe czy się przydadzą w tym roku)
oraz jakieś pierdółki: książeczkę, tamburyn i zwierzątka do kąpieli.

ale bomba!!!!!!!!!!! normalnie sama bym kupiła ale M nie wyrazi zgody bo mam juz jakiegoś starego śmiesznego potworka na płozach:--
-(

Malena mi się też własnie ten podobał bardziej ale zastanawiałam sie czy nie za mała jest na niego...ale skoro mówicie ze z asekuracją będzie ok to też takiego kupie a co!
Oliwka za dlugo sie na nim nie buja bo nie chce Ale uwielbia nasiskac na uszko konika