reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Robimy zakupy dla dzidziusia

reklama
Na razie tak...ale szczerze nówiąc odradzam tą bramkę. M ją zamontował. Hanka mocniej potrzasneła i wszystkie szczebelki wyleciały:eek:. Dziś je kleił. Nie wystawie temu gosciowi nawet komentarza.

Na razie tak...ale szczerze nówiąc odradzam tą bramkę. M ją zamontował. Hanka mocniej potrzasneła i wszystkie szczebelki wyleciały:eek:. Dziś je kleił. Nie wystawie temu gosciowi nawet komentarza.
a czemu nie??ja bym dala negatywa moze dlatego ze mi tez ktos wystawil za bzdure:sorry:ale z drugiej strony jak mozna taka lipe sprzedawac:cool:moze trzeba bylo zrobic zdjecia i wyslac meilem i pytanie co macie zrobic z tym zakupem?? poczytaj inne komentarze moze nie jestes pierwsza??? kurcze nie wiem ale nie podoba mi sie to jak mozna takie cos ludziom oferowac!

nasza bramka za to jest na 100% :rofl2: udanym zakupem!

reklama
Do góry