reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Robimy zakupy dla maluszka

reklama
IMG_9322.jpg A my wczoraj zakupiliśmy kurtkę Maciusiowi bo od kombinezonu za ciepła a szmacianka jaką ma za gruba i kupiliśmy taką pośrodku a że jest deczko większa na roczek/półtora to posłuży pewnie jeszcze na wiosnę :-)

dziewczyny, doradźcie!!!

nie wiem, czy jest sens kupować teraz lżejszą spacerówkę, ale pchanie Jumpera zaczyna mnie dołować, ciężkie to cholerstwo, że szok, a Kubin nie usiedzi w pasach, nie dość, że potrafi się z nich wyplątać, ale z łatwością jest sam ODPINA! i staje mi w wózku :/ wyjścia z nim gdziekolwiek mnie tak męczą, jak dobry trening na siłowni i wnerwia mnie to, że cieżko cokolwiek wsunąć do kosza pod wózkiem, bo mała przestrzeń...

kto mi poleci LEKKI i zwrotny wózek spacerowy, z pojemnym koszem (z łatwym dostępem)???

Kota tylko przemyśl jedną rzecz, ja mam lekką, zwrotną spacerówkę (Espiro City, jestem zadowolona, ale kosz jest mały i jak dziecko śpi to ciężko dostępn więc Tobie nie polecam ;)) i jak tylko spadł śnieg to spacerówka po pierwszym spacerze została złożona i powędrowała na strych a do łask wrócił ciężki i mało zwrotny wózek z zeszłego roku, spacerówka na śniegu wariowała.

Bylam w smyku i widzialam Graco Mirage (tragedia) tez myslalam nad nim:), Qatro widzialam na zywo nie stabilny jakosc materiału -wiele do zyczenia,Baby desing Sprint mam w garazu uzywany przez jedno dziecko klekocze ,tapicerki nie upierzesz bo jest zalozona na sruby:)chyba ze bedziesz odkrecac,walkera widzialam i klekocze:)Ja szukam spacerówki porzadnej tak do 700zł ,spacerówka bede czesciej wozic dzieciaki niz wozkiem 3w1 wiec musi byc dobra:)

reklama
Do góry