reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Roczek i kolejne urodziny naszych pociech

Sarenko
najlepsze życzenia urodzinkowe, dużo zdrówka, spełnienia marzeń, masy zabawek i wszystkiego co najlepsze życzą Zuzanka, Ciocia Basia i wujcio Łukasz:-)Buziaków mase na tę roczna bużkę

reklama
No dziś byliśmy u fotografa i fotki zrobione:-) Zuzia była w miare grzeczna chociaz pozowanie było fajne tylko przez chwile, pozniej bardziej interesowal ja sprzet fotograficzny:-D:-Doj ale by sie fajnie rozwalało:-D:-DZobaczymy jak wyjda?:tak:

Sto lat, Sto lat dla Sary, ale ten czas zleciał, aż przegapiłam :zawstydzona/y:.

Wszystkiego najlepszego, samych usmiechów i powodów do radości
(i niech Twoja Mama od czasu do czasu da znać co u Ciebie słychać :tak:)

reklama
o rany:szok: cioteczki dziękujemy za życzonka- az łezka sie zakręciła ze pamiętałyscie mimo ze nas tu nie było ze hoho:rofl2:.....przyznam sie ze jeszcze we wrzesniu podczytywałam Was ostatnio troche ale z braku czasu nawet nie odpisywałam- a w pazdzierniku sie porobiło ze trafiłam do szpitala z zapaleniem tęczówki.....a teraz niesamowity młyn w pracy- tak ze jak najwięcej czasu staram sie poświęcac Sarence- która nie usiedzi minuty:no:jej nowa zabawa- powrzucac wszystko do wanny:laugh2:i jak tu upilnowac łobuza:no::-D??
ale postaram się zrehabilitowac i powklejam troche zdjęc Sarenki i poczytam WAs- choc i tak nie nadrobie wszystkiego:no:a i witam Nowe mamusie i ich Skarby- po po nickach widze ze duzo takowych- ściskam cioteczki i wszystkie brzdące- mama z Sarą

a tak wyglądał nasz tort w czwatek 25.10 (choć główna impreza z dziadkami i rodzinką bedzie 31 w sr)

Do góry